Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2018, 14:54
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Poliak v lietadle Ryanairu otvoril núdzový východ a sadol si na krídlo, lebo mal už dosť čakania. Meškanie vyriešil veľmi radikálne

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Muž bol taký frustrovaný, že už nemal inú možnosť.

Meškanie akýchkoľvek dopravných spojov vie človeka dostať do situácie, v ktorej už nerozmýšľa nad následkami svojich činov. Potenciálne problémy so zákonom prestali trápiť aj 57-ročného Poliaka, ktorý v prvý deň roku 2017 nastúpil do lietadla spoločnosti Ryanair a odletel z Londýna do slnečnej španielskej Malagy.

Poliak mal v Malage podľa dostupných informácií bývať a na letisku ho čakala manželka, lenže let samotný mal meškanie viac ako hodinu a po pristátí museli pasažieri čakať ďalších 30 minút len na to, aby dostali bližšie informácie o tom, kedy budú môcť vystúpiť. Poliaka to nahnevalo natoľko, že v jednej chvíli aktivoval núdzový východ, otvoril si dvere a jednoducho vyšiel aj s príručnou batožinou na krídlo, odkiaľ sa chcel dostať dole a potom konečne domov. Namiesto toho ho po dlhšom presviedčaní palubný personál dostal naspäť do lietadla, ale Poliaka potom zatkla polícia a hrozí mu pokuta.

Frustrácia však dostala nový rozmer, keď o netrpezlivom mužovi prehovoril jeden z cestujúcich, ktorý sedel vedľa neho. Poliak mal trpieť astmou a viackrát musel použiť inhalátor, a tak núdzový východ otvoril z dôvodu, že po 30 minútach sedenia v lietadle na pristávacej dráhe už nezvládal poriadne dýchať. Incident má momentálne v rukách španielska polícia, ale cestujúci dúfa, že Poliak nebude musieť za svoje unáhlené rozhodnutie pykať.

Domov
Zdieľať
Diskusia