Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2018, 21:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego tvrdí, že sa pozeráme na videoklip k najškandalóznejšej skladbe z albumu Precedens. Hosťuje aj Tomi Popovič

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Skladbu dokonca nemôžeš ani hejtovať na youtube, takže sa pokojne odviaž u nás.

Predecens je už pár dní vonku a ešte predtým, ako vám predstavime náš pohľad na album prostredníctvom recenzie, máme tu ďalší vizuál. Ego ho síce avizoval už pred niekoľkými mesiacmi, no jeho hosť Tomi Popovič sa rozhodol v rovnaký deň vydať inú skladbu a člen Kontrafaktu bol nútený všetko posunúť. Sám autor tvrdí, že skladba Ako to cítiš je svojím zvukom kontroverzná, resp. dokonca škandalózna, no bezpochýb si za ňou stojí.

Dočkali sme sa ďalšieho pokusu o filmový vizuál k rapovému videoklipu, ktorý bohužiaľ skončil tak ako mnoho pred ním. O jeho tvorbu sa postaral Mišo Nemtuda a jeho dvorný A-Team. Zároveň sa pozeráme na pravdepodobne prvý slovenský počin takých rozmerov, ktorý má zakázané pridávanie komentárov na Youtube, takže sa pokojne môžete opustiť aj v našej diskusii. Tu je výsledok. 

 Edit 3.1.2018: Pridávanie komentárov nebolo možné len prvých pár minút a teraz sa už možeš v pokoji vyjadriť aj priamo pod videom.

Domov
Zdieľať
Diskusia