Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2017, 12:20
Čas čítania 0:00
Radka T.

Ľudia sú zhrození z levíc v ruskom cirkuse. Podľa nich sú obézne, ich tréner tvrdí, že sú len staré a veľa spia

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Leviciam vraj nič nie je, ľudia, ktorí videli ich fotky, sa však o ne obávajú.

Cirkusy, v ktorých vystupujú zvieratá, prekážajú nielen aktivistom. Čoraz viac ľudí si uvedomuje, že za tým môže byť aj krutá drezúra, hoci majitelia väčšinou tvrdia opak. Lenže niečo na tom asi predsa len bude, keďže sa postupne po celom svete objavujú zákazy vystupovania zvierat v cirkusoch. Aj napriek tomu sa občas prevalí šokujúce zistenie. Za také sa dajú označiť zábery zo šou s levicami v jednom ruskom cirkuse.

Sú to práve levice, kto vyvolal rozruch aj za hranicami Ruska. Problémom je ich veľkosť, jednoducho sú podľa ľudí až príliš tučné, priam obézne. Podľa viacerých je to jednoznačných znakom krutosti. Ich tréner však tvrdí, že levom nič nie je, podľa neho rozhodne nie sú obézne, práve naopak, vraj sa cítia vynikajúco.

Podľa trénera sú len staré. „Keď ľudia starnú, tak priberajú, to isté platí aj pri zvieratách,“ tvrdí tréner Vitalij Smoljanec. Levice konzumujú jedlo vraj len raz denne, aj to až večer, pričom za dobrý výkon občas dostanú aj maškrtu. Ich denný príjem má podľa cirkusu predstavovať 6 kilogramov mäsa denne, liter mlieka a vitamíny.

Ich tréner pripúšťa, že pribrať mohli preto, lebo vo vyššom veku zvyknú viac spať. Tvrdí, že ich nedrží v klietkach, trénujú tri hodiny denne a že v cirkuse sa o ich zdravotný stav zaujímajú a sledujú ho. 

Domov
Zdieľať
Diskusia