Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2017, 18:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hlavne nech sa to nedozvie mama. PSH predstavuje autentický videoklip reflektujúci nielen mladú generáciu a oznamuje ďalší spoločný album

HUDBA
Uložiť Uložené

Už viackrát sa nám potvrdilo, že najlepšie videoklipy sú tie netradičné, a tak vám dnes predstavujeme jeden, ktorý si bez pochýb pozornosť zaslúži.

Zatiaľ poslednou spoločnou skladbou chalanov z PSH bola vec Ticho, ktorá bola v prvom rade reakciou na udalosti týkajúce sa organizačných zmien v najväčšej českej hudobnej stajni - BiggBoss. Tá sa dlhodobo môže pýšiť aj členmi s presahom mimo rap, no my už teraz vieme, že najväčšia pozornosť pre budúci rok bude patriť práve základnému pilieru, ktorý tvorí trio Vladimir 518, Orion a Mike T

O ich ďalšom a možno už aj úplne poslednom spoločnom albume sa už dlhšiu chvíľu hovorí a my dnes už snáď môžeme prezradiť, že sa ho dočkáme začiatkom leta 2018. Dnes sme sa dočkali zverejnenia novinky s názvom Hlavne ať ste to nedoví máma, ktorá dostáva hneď aj sprievodný videoklip z dielne režiséra Víta Hradila. Chalani sú známi tým, že s vizuálmi veľmi radi experimentujú, a tak sme sa dočkali netradičnej záležitosti s príbehom, ktorý si jednoducho budeš musieť pozrieť až dokonca. 

Videoklip vznikal v priestoroch pražského Drive House a hlavnú úlohu v ňom zohrala partia mladých ľudí, ktorí si užili už na prvý pohľad veľmi autentický večer. Ten bol zachytený na VHS kamery a vy teraz máte možnosť vidieť, ako vyzerá taká intenzívnejšia párty v podaní mladej generácie súčasnosti. Cieľom samozrejme nie je skutočnosti zobrazené vo výslednom klipe podporovať, skôr reflektovať realitu. Už z prvých záberov je jasné, že celý večer sa niesol v duchu voľnej zábavy a viac už snáď nie je potrebné dodávať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia