Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2017, 14:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Homosexuálne levy chcú v Keni poslať na terapiu. Správanie vraj odpozorovali od gay návštevníkov národného parku alebo ich posadli démoni

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nevinné levy to v Keni nemajú jednoduché.

Vo svetových médiách sa nedávno objavili zábery londýnskeho fotografa Paula Goldsteina, ktorý sa vybral do Kene, aby tam previedol zvedavých turistov národným parkom Masai Mara. Pri prechádzaní parkom Paul zazrel dvojicu levov, ktorí si boli očividne blízki a nakoniec aj skončili v intímnom spojení, čo sa mu podarilo odfotografovať a vo svete svojimi zábermi vyvolal rôznorodé reakcie. Homosexuálne správanie u levov pritom nie je nevídaným javom a po celom svete boli zaznamenané prípady sexuálneho aktu medzi dvomi samcami, čo však nedokáže pochopiť a ani prijať muž, ktorý je v Keni zodpovedný za cenzúru filmov a seriálov.

 

Ezekiel Mutua sa k prípadu homosexuálnych levov stihol vyjadriť a keby išlo o známeho komika, možno by sme sa aj zasmiali, lenže najsmutnejšie na jeho výrokoch je to, že ich myslel vážne. Doktor Mutua sa vyjadril, že levy by najradšej poslal na terapiu ku psychológovi, aby zistil, ako sa im homosexuálne správanie mohlo dostať do hláv. Následne obvinili návštevníkov národného parku z toho, že pred levmi museli praktizovať homosexuálne hrátky a zvieratá to od nich odpozorovali, pričom argumentoval tým, že inak to prebehnúť nemohlo, pretože levy predsa televíziu nesledujú a on by aj tak nikdy nedovolil premietanie homosexuálneho materiálu v seriáloch ani filmoch. Jeho ďalším vysvetlením bolo, že levy posadli démoni a nakoniec spochybnil aj to, že išlo skutočne o dvoch samcov, ale to už ho zrejme nikto nebral vážne.    


Domov
Zdieľať
Diskusia