Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2017, 18:09
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ženu bolela hlava, pritom mala celý čas v uchu pavúka. Diabolský tvor vyliezol až v nemocnici a dnu sa dostal počas jej spánku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Lekshmi v ušiach našli nepríjemné prekvapenie.

Obrovské množstvo ľudí by sa okamžite zhodlo, že pavúky patria medzi tie najnepríjemnejšie a všeobecne najneobľúbenejšie bytosti na tomto svete. Mnoho ľudí sa k nim nedokáže ani priblížiť, niekto na pavúka neznesie ani pohľad a špecifická kategória ľudí podpaľuje domy, keď zbadá túto osemnohú beštiu. Indická žena sa však dostala do trošku bližšieho kontaktu s pavúkom, než by si mnoho z nás prialo. Indka známa len ako Lekshmi L trpela poriadne intenzívnou bolesťou hlavy, ktorá ju dohnala až do nemocnice.

Netušila, čo sa deje, no pri vyšetrení v nemocnici sa z jej ucha vydriapal niekoľko centimetrov veľký pavúk. Nechutná udalosť prekvapila aj doktora menom Santosh Shivaswamy. Zapadnuté predmety v ušiach sú pomerne bežné, no pavúky sú naozaj neobvyklým stvorením. Osemnohý tvor sa pritom do ucha dostal pravdepodobne vo chvíli, keď Lekshmi pokojne spala neďaleko záhrady. Jej ucho zrejme prišlo pavúkovi ako skvelé miesto na skrýšu.

Domov
Zdieľať
Diskusia