Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2017, 16:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž chcel zabiť pavúka horákom, nechtiac si podpálil celý dom a zhorel mu do tla. Na hlúpy nápad bude spomínať ešte dlho

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Cenu za najlepší nápad roka by vyhral muž z americkej Arizony.

Snaha zbaviť sa pavúkov a pavučín dopadla pre muža z amerického mesta Tucson katastroficky. Muž sa pritom snažil len odstrániť pavučiny spod svojho príbytku, pretože už mal po krk neustáleho zabíjania hmyzu a chcel svoj problém vyriešiť raz a navždy. Do ruky si preto zobral horák a pustil sa do odstraňovania, lenže onedlho mu horák prerástol cez hlavu a podpálil si rovno celý domček. Hasiči potom o niekoľko minút prišli na miesto, pretože ľudia z okolia im posielali hlásenia o tom, že v neďalekom domčeku horí a stúpa hustý dym.

Po príchode ku požiaru našli pri horiacom domčeku staršiu ženu aj zarmúteného syna, ale nikto našťastie nebol vážne zranený a hasiči dostali požiar pod kontrolu v priebehu 11 minút. Zatiaľ ešte nie je známe, koľko bude muža stáť oprava zhoreného mobilného domčeka, ale je dosť pravdepodobné, že ho bude musieť rovno odpísať a nájsť si nové bydlisko. Pri zabíjaní pavúkov si preto treba dávať pozor na to, aké nástroje v tej chvíli využívaš, pretože odstránenie pavučín nestojí za zhorený dom.


Domov
Zdieľať
Diskusia