Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2017, 10:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ruská firma prenajíma súkromné lietadlo, aby si v ňom ľudia mohli zapózovať na Instagram. Ilúzia luxusného života prilákala mnohých

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Žiť si na vysokej nohe sa dá aspoň na Instagrame.

Stať sa slávnym človekom na Instagrame v dnešnej dobe skutočne nevyžaduje žiadnu nadpriemernú inteligenciu a stačí zopár desiatok lákavých fotografií na to, aby sa ti na profil nahrnuli státisíce ľudí. Ak ale nie si dostatočne kreatívny, potom sa môžeš vybrať do Ruska, kde začala pôsobiť spoločnosť Private Jet Studio a jej podnikateľská činnosť je veľmi fascinujúca. Firma ponúka potenciálnym internetovým hviezdam možnosť prenajať si na dve hodiny zaparkované súkromné lietadlo aj s vlastným fotografom za 244 dolárov, alebo 191 dolárov bez fotografa, a počas svojho času sa s luxusným strojom môžeš fotiť akokoľvek sa ti zachce.

Vytváranie ilúzie dokonalého luxusného života preto ešte nikdy nebolo jednoduchšie a spoločnosť si uvedomuje dôležitosť instagramovej popularity až natoľko, že svojim zákazníkom ponúka možnosť priplatiť si aj za celý tím stylistov a kaderníkov, vďaka ktorým budú tvoje fotografie vyzerať ako z módne časopisu. Pri tvojej nasledujúcej ceste do Ruska sa preto určite zastav aj na letisku a presvedč všetkých, že si nevyužil lacnú letenku z Bratislavy, ale prevážali ťa rovno v súkromnom tryskáči.  

Domov
Zdieľať
Diskusia