Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2017, 22:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mladá sesternica sestier Kardashianových vyzerá prirodzenejšie ako všetky jej príbuzné dokopy. Natalie sa v modelingovom priemysle nestratí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Natalie sa zatiaľ nestala stredobodom záujmu médií.

Aj keď sa nikdy neobjavila v žiadnej reality show a svet o nej dlho prakticky nič bližšie nevedel, sestry Kardashianové majú aj jednu krásnu sesternicu. Volá sa Natalie Zettel, len nedávno dovŕšila plnoletosť a pokojne by sa mohla okamžite pridať na móla bok po boku s Kylie a Kendall, pretože im svojou krásou rozhodne konkuruje.

"What we seek we shall find" -Ralph Waldo Emerson ✨

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

Natalie je dcérou Karen Houghtonovej, mladšej sestry Kris Jennerovej, a v médiách sa už mnohokrát objavila aj polemika o tom, že sa v reality show Keeping Up with the Kardashians nikdy neobjavila kvôli svojej mame, ktorú Kris Jennerová považuje za bláznivú. Karen sa odmietla zúčastniť na parížskej svadbe Kim a Kanyeho, aj keď jej Kim chcela zaplatiť všetky náklady, a tak Natalie nemala inú možnosť a zostať v tieni svojej mamy. V poslednom čase však začala zvyšovať svoju aktivitu na sociálnych sieťach, kde sa objavila v modeloch svojich sesterníc a neskôr pridala aj narodeninové prianie spoločne s fotkou, na ktorej pózuje s Kylie pri oslave jej 20. narodenín.

Natalie sa v minulosti v rozhovore vyjadrila, že svoje sesternice nevníma ako celosvetové hviezdy, ale iba ako súčasť vlastnej rodiny. Vyrastala s nimi odmalička a vždy si najviac rozumela práve s Kylie a Kendall, pretože boli v približne rovnakej vekovej kategórii. Ak sa jej ľudia pýtajú na to, či nie je divné, že je sesternicou najznámejších mladých modeliek na celom svete, len pokojne odpovedá, že je na zvýšenú pozornosť už zvyknutá a pravdepodobne jej nebude robiť problém ani v budúcnosti, pretože so svojou tvárou a štíhlym telom sa v modelingovom priemysle zaručene nestratí.

"The sun shines not on us but in us."-John Muir #happymonday

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

#❤

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

#

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

But I don't wanna leave

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

PC: @angela3xoxo

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

Domov
Zdieľať
Diskusia