Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2017, 15:49
Čas čítania 0:00
Tibor P.

4 veci, ktoré za dva roky zmenila 4ka + darček na konci článku zadarmo

TECH SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Sú to síce len dva roky, no služby mobilného operátora 4ka už na Slovensku využíva 450-tisíc ľudí.

Sú to síce len dva roky, no služby mobilného operátora 4ka už na Slovensku využíva 450-tisíc ľudí. Štvrtý mobilný operátor vtrhol na trh ako tornádo a priniesol niekoľko zásadných noviniek, na ktoré sme neboli predtým zvyknutí. Toto sú 4 najzásadnejšie novinky od 4ky:

4 veci, ktoré za dva roky zmenila 4ka + darček na konci článku zadarmo
Zdroj: 4ka

1. Jednotná cena: Hneď pri svojom štarte 4ka prišla s originálnym konceptom predplatenej karty Moja 4ka s rovnakou cenou 4 centy za minútu hovoru, SMS či megabajt dát. Navyše táto cena platila v celej Európskej únii dávno predtým, než to Brusel operátorom od tohto leta prikázal. Jednotná cena platí vo 4ke dodnes, ak však chcete volať či dátovať ešte výhodnejšie, 4ka ponúka skvelé balíky a nové paušály za výhodné ceny.

2. Nekonečné dáta: Bola to 4ka, ktorá ako prvá priniesla nový nekonečný dátový paušál TO.∞, v ktorom získate okrem nekonečných dát aj nekonečné volania a SMS. Ak vám však stačia len tie dáta, 4ka pred niekoľkými dňami predstavila nový paušál ∞ DÁTA, v ktorom môžete do sýtosti dátovať 30 dní len za 12 eur.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

3. Najmodernejšia technológia VoLTE: Kto by to čakal, že práve najmladší operátor predbehne tých starých a ako prvý spustí volanie cez najmodernejšiu technológiu VoLTE (Voice over LTE), vďaka ktorej sú volania nielen kvalitnejšie, alebo počas telefonovania môžete aj dátovať. Už len treba počkať na to, kým výrobcovia začnú aj k nám dovážať čo najviac telefónov podporujúcich technológiu budúcnosti.

4. Darčeky zadarmo: 4ka toto leto ponúkla všetkým zákazníkom dáta zadarmo. Spomínate si ešte na Dana Nekonečného, ktorý v lete lákal ľudí surfovať na modernej 4G sieti štvrtého operátora svojimi nekonečnými videami? Tisícky mladých i starších vďaka 4ke neminuli v lete ani cent za dátovanie. Aktuálne 4ka ponúka zákazníkom na mesiac zadarmo volania vo svojej sieti. Postačí, ak do 12. októbra zákazník zašle bezplatnú SMS v tvare VOLANIA na číslo 950 a na 30 dní od aktivácie získa neobmedzené volania zadarmo na účastnícke čísla 4ky na celom Slovensku. A ak dočítate článok do konca, máme pre vás ešte jeden darček zadarmo.

4 veci, ktoré za dva roky zmenila 4ka + darček na konci článku zadarmo
Zdroj: Big Stock Photo

Tento týždeň, presne 4. októbra oslávi 4ka svoje druhé narodeniny. Presne pred dvomi rokmi totiž predstavila svoj moderný, jednoduchý a moderný koncept Moja 4ka verejnosti. A pri tej príležitosti dáva 4ka svojim zákazníkom ďalší darček. Počas celého dňa budú Štvorkári na Slovensku dátovať zadarmo. Nemusia si nič aktivovať, jednoducho stačí skoro ráno vstať a dáta vám tečú mimo vašej peňaženky. Zaželajte 4ke k 2. narodeninám niečo pekné na Facebooku a vyhrajte nekonečný internet na celý rok zadarmo. Byť Štvorkárom sa totiž fakt oplatí.

Domov
Zdieľať
Diskusia