Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2017, 15:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Podporovateľ teórie o plochej Zemi nechal na pláži najpresvedčivejší argument. Vodná hladina predsa nie je zakrivená

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ľuďom je po prečítaní tabule na pláži všetko jasné.

Teórie o plochej Zemi sa na našom webe objavila už niekoľkokrát a stále patrí medzi témy, z ktorých sa najlepšie uťahuje. Okrem Emmy Drobnej, ktorá po svojom akademickom výskume na Youtube prišla k presvedčeniu, že našu plochú planétu obklopuje veľká kupola, sme sa zaoberali aj neoficiálnou skupinou slovenských podporovateľov tejto teórie, kde jej administrátorka zdieľa informácie, ku ktorým sa verejnosť nikdy nemala dostať, pretože by to jezuiti nikdy nedovolili, ale ona ich má aj tak k dispozícii a samozrejme je presvedčená, že plochá Zem existuje.

Najnovším prírastkom do rozsiahleho zoznamu bizarných činov fanúšikov plochej Zeme sa stal krok Erica Duboya, samozvaného odborníka na pravdu a Američana žijúceho v Thajsku, ktorý zrejme pri návšteve južného Nového Zélandu zanechal na pláži veľavravnú tabuľu. Tabuľa s jednoduchou kresbou a vysvetlením, že vodná hladina nie je nijak zakrivená, čo je jednoznačným dôkazom o tom, že žijeme na plochej planéte. Ak by sme predsa žili na guli, žiadna rovná vodna hladina by existovať nemohla. V skutočnosti je však vodná hladina zakrivená, lenže naša Zem je taká obrovská, že obyčajné ľudské vnímanie nedokáže na pláži zakrivenie zachytiť a postupuje veľmi nenápadne. Voda je samozrejme priťahovaná zemskou gravitáciou do stredu, a tak vo všeobecnom hľadisku jej molekuly kopírujú tvar našej planéty.  

Eric, alebo človek, ktorý tam tabuľu nechal, potom vyhlásil, aby si ľudia urobili svoj vlastný výskum a nechal im odkaz aj na amatérske internetové video, kde vraj všetky dôkazy neprístupné verejnosti nájdu. Stephen Voss, ktorý tabuľu na pláži objavil, sa pre médiá vyjadril, že mal o Novozélanďanoch lepšiu mienku, ale my na záver iba pridávame dve dôležité slová. Zobuďte sa!

Domov
Zdieľať
Diskusia