Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2017, 10:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Iba 20-ročný Mekhi prevzal titul najkrajšieho kriminálnika. Rozdielna farba očí mu už priniesla aj modelingový kontrakt

ZAUJÍMAVOSTI VÄZENIE
Uložiť Uložené

Zatknutý bol v priebehu polroka až päťkrát.

Zabudni na Jeremyho Meeksa, titul najkrajšieho kriminálnika najnovšie prebral iba 20-ročný Mekhi Alante Lucky z amerického štátu Severná Karolína. Mekhi bol pritom zatknutý ešte v apríli minulého roku, keď si polícia všimla, že porušuje maximálnu povolenú rýchlosť a ešte aj šoféruje ukradnuté auto. Vtedy si jeho fotografiu z väzby internet nevšimol, ale aj keby potreboval získať hromadu ďalších, nebolo by to vôbec problematické, pretože mladý chlapec skončil v policajných putách medzi minulým aprílom a decembrom až päťkrát. Do väzby putoval aj kvôli napadnutiu ženy, vlámaniu a dvakrát za porušenie svojej podmienky.

Napokon svoje neustále porušovanie zákona ani nemusí priveľmi ľutovať, keďže práve vďaka fotke z apríla sa dostal na Twitter s názvom Wake Mugshots a odtiaľ to už nemal ďaleko do najbližšej modelingovej agentúry. Krátko po zverejnení fotografie na Twitteri už Mekhi podpisoval svoj prvý kontrakt s agentúrou St Claire’s Modeling Agency a ak to takto bude pokračovať, Jeremy alias originálna „Prison Bae“ bude mať onedlho obrovskú konkurenciu.





Domov
Zdieľať
Diskusia