Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2017, 14:10
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Internet najnovšie ovláda chytľavé meme zadaného muža obzerajúceho si cudziu slečnu. Je použiteľné skoro na každú situáciu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nevinné fotografie, ktoré ovládli internet za pár dní.

Španielsky fotograf Antonio Guillem ani len netušil, že sa z jeho fotografií raz stane obľúbené internetové meme. Všetko to začalo fotkou s trefným názvom „Disloyal Man Walking With His Girlfriend and Looking Amazed at Another Seductive Girl“ zobrazujúcou muža obzerajúceho sa za krásnou slečnou vyzerajúcou takmer na chlp rovnako ako jeho nahnevaná priateľka. Bizarná fotografia si rýchlo získala tisícky priaznivcov a zostával na nej dostatok priestoru na to, aby ju ľudia mohli začať kreatívne upravovať a dopĺňať.

Scéna sa preto stala vtipnou metaforou na takmer akúkoľvek situáciu v našich životoch, od pokukávania po nových knihách, aj keď ich máme doma ešte hromadu neprečítaných, až po pohľad dnešnej kapitalistickej mládeže na socializmus. Španielk síce zrejme nezamýšľal, že získa popularitu takýmto spôsobom, ale určite sa nesťažuje, pretože jeho fotografie teraz nájdeš úplne všade. Fotografia s rovnakým motívom pritom nie je len jedna a Antonio ich v rôznych momentoch odfotil ešte oveľa viac, čo uvidíš na konci článku.


Moja priateľka a baba s dobrým zadkom.


Psi verzus ľudia.


Nedotknuté knihy doma verzus nové knihy v kníhkupectve.


Netreba komentár.


Mládež na hranici socializmu a kapitalizmu.


Jedna zmrzlina verzus druhá zmrzlina.


Harry a Ron s Hermionou verzus nebezpečné situácie.


Integrita mojich novín a fotky Spider-mana.


Nedokončená hra proti novej hre.


Pohľad do života kráľa Henricha VIII.


Tag that Aawara dil fhek aashiq

Příspěvek sdílený DekhBhai Funny Bollywood Meme (@_dekhbhai_),



Domov
Zdieľať
Diskusia