Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2017, 0:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Chceš získať prácu, v ktorej môžeš neustále piť whisky a lietať po svete? Výrobca alkoholu hľadá nového ambasádora kreatívnou cestou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pre niekoho sa rysuje práca snov.

Každý z nás by raz chcel získať prácu, ktorú by miloval, užíval si ju a ešte by vďaka nej aj zarábal slušné peniaze. Na bežných pracovných pozíciách nemôžeš ani len pomyslieť na pitie alkoholu počas pracovnej doby, lenže výrobca škótskej whisky Grant’s potrebuje nových ambasádorov a ponúka im prácu snov. Tvojou novou úlohou by bolo reprezentovať spoločnosť v regiónoch po celom svete, čo by si mal samozrejme celé zaplatené, a jeden deň by si predstavoval a degustoval whisky na jednom mieste a na druhý deň by si už sedel v lietadle niekam úplne inam. Zoznam podmienok, ktoré si spoločnosť stanovila ako základ pre svojich budúcich ambasádorov, je celkom dlhý, ale ak sa vyznáš do alkoholu a nezaprieš v sebe ani svoju kreatívnu dušu, možno by si mohol mať šancu.

Prvý krok bude pozostávať z prípravy špeciálneho drinku, ktorého základom bude Grant’s whisky, a jeho zdieľanie na Instagrame s hashtagom #GrantsInterview. Drink by mal reflektovať tvoju osobnosť a ak sa spoločnosti zapáčiš, potom jej odošleš svoj životopis s motivačným listom, aby spomedzi 250 vybraných ľudí mohli identifikovať 20 najlepších uchádzačov. Posledná dvadsiatka sa potom pôjde pozrieť do Dufftownu, kde sa whisky vyrába, a následne už len stačí splniť zadané úlohy a dostať sa medzi finálnu trojku. Trojica ambasádorov si rozdelí jednotlivé regióny sveta a po návrate späť do Škótska z nich vzíde jeden konečný globálny ambasádor, ktorým môžeš byť aj ty, ak si o tejto ponuke prečítaš viac priamo na ich stránkach.  


Domov
Zdieľať
Diskusia