Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2017, 11:18
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

A$AP Rocky avizuje dokončenie očakávaných Cozy Tapes Vol. 2 a predstavuje ich cover

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Prvá zastávka tour ku tomuto projektu je už 23. septembra. Albumu by sme sa teda mali dočkať v intervale nasledujúcich dvoch mesiacov.

Už od vydania prvých Cozy Tapes s podtitulom "Friends" od zoskupenia A$AP Mob, ktoré fanúšikom naservírovali koncom minulého roka, sa pošuškávalo o ich pokračovaní v tom aktuálnom. Pred časom odohrala hlava celého projektu A$AP Rocky na niekoľkých koncertoch ukážky z pripravovaného albumu, ktorý by sa mal ku nám dostať už čoskoro, o čom svedčí i jeho posledný tweet. V ňom sa totiž teší z dokončenia Cozy Tapes Vol. 2 a predvádza takisto cover tohto druhého pokračovania.

A$AP Rocky avizuje dokončenie očakávaných Cozy Tapes Vol. 2 a predstavuje ich cover
Zdroj: A$AP Worldwide

Okrem toho iba tento týždeň uzrel svetlo sveta videoklip ku Rockyho úspešnej skladbe RAF, na ktorej vzdáva úctu jednému z najobľúbenejších módnych dizajnérov súčasnosti, Rafovi Simonsovi. Klip sa nesie v podobe akejsi prehliadky outfitov zostrojených z archívnych kúskov slávneho dizajnéra, ktoré dnes majú nepredstaviteľnú hodnotu počínajúc od niekoľkých tisíc €. Na skladbe mu asistuje Playboi Carti a Quavo zo skupiny Migos, avšak na pôvodnej skladbe zažiarili tiež Frank Ocean a Lil Uzi Vert, ktorí sa do vizuálu nedostali.

Domov
Zdieľať
Diskusia