Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2017, 21:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Spoznali návštevníci Hip Hop Žije staré albumy PSH, Názvu stavby, Gramo Rokkaz či DMS?

REFRESHER FESTIVAL HIP HOP ŽIJE
Uložiť Uložené

Na piatom ročníku Hip Hop Žije sme sa fanúšikov rapu pýtali na legendárne albumy domácich interpretov. Väčšina z nich nedokázala priradiť cover k názvu a autorovi.

Z festivalu Hip Hop Žije sme vám už priniesli dva reporty. V tom prvom sme vyspovedali vystupujúcich interpretov, ktorí nám okrem iného prezradili, čo sa im s týmto rapovým sviatkom spája a či sa viac tešili na Fat Joe-a alebo RiFF RAFFa. Druhý bol zas venovaný návštevníkom a ich pocitom, no zároveň sme sa dozvedeli, kto stál za piatkovým spustením bomby. Aby toho nebolo málo, do tretice vám prinášame aj anketu, v ktorej sme brali ohľad na podujatie, kde sa nachádzame. Vybavili sme sa preto zopár legendárnymi rapovými albumami, zakryli na nich tituly, prípadne mená interpretov či skupín a vydali sa do davu. Náhodne vybratých respondentov sme sa následne pýtali, či tieto projekty poznajú a samotný výsledok nás trochu prekvapil. Ako by ste obstáli vy? 

Za požičanie albumov mimochodom veľmi pekne ďakujeme Joe Trendymu.

Domov
Zdieľať
Diskusia