Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2017, 20:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Po trikoch českého iluzonistu Radka sa Kali zmohol len na nechápavé pohľady bez slov. Revolution of Magic posúva hranice

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Radek Bakalář je už mnohým veľmi dobre známy a dnes sme sa dočkali ďalšieho dielu projektu, v ktorom ukazuje známym osobnostiam svoje ilúzie.

Projekt mladého Radka Bakalářa vám už pravdepodobne bližšie predstavovať nemusíme, keďže o ňom na našej stránke pravidelne informujeme už od prvých dielov. V krátkosti ide o youtube formát s názvom Revolution of Magic, v ktorom talentovaný iluzionista predvádza svoje schopnosti. Zaujímavosťou však je, že do každého dielu si pozýva inú známu osobnosť, najčastejšie z československej hudobnej scény. Po kalibroch, ako Separ, Tina, Vladimir 518 či youtuber Gogo tentokrát Radek znova loví v slovenských vodách a jeho posledné pozvanie prijal Kali. Ten už v úvode priznal, že na podobné ilúzie verí, no pravdepodobne nečakal, čo môže prísť. Dnešná časť sa točila najmä okolo kariet, no záver zaručene prekvapil každého a kritici to nebudú mať veru jednoduché. Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že Radek Bakalář dokáže predpovedať budúcnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia