Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2017, 15:22
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Rodičia s dvomi deťmi vraj nejedli takmer nič už 9 rokov. Celému internetu sú na smiech kvôli svojim hlúpostiam o vesmírnej energii

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Akahi a Camila žijú už od roku 2008 na vesmírnej energii.

Ľudia sú v dnešnom svete schopní uveriť takmer čomukoľvek, a tak niet divu, že sa svetovými médiami najnovšie prehnal príbeh manželského páru, ktorý už dlhých 9 rokov prakticky nič nejedol. Akahi Ricardo a Camila Castello spoločne vychovávajú dve deti, ktoré už teraz ľutujeme, a veria, že človek k životu nepotrebuje jedlo či vodu, ale pokojne mu stačí len nekonečná vesmírna energia. Svoj zaujímavý životný štýl prvýkrát vyskúšali ešte v roku 2008 a odvtedy ho nezmenili, takže každý týžden zjedia maximálne trikrát kúsok ovocia či zeleniny, ale nepotrebujú skoro žiadnu vodu a zároveň nepoznajú hlad. Vďaka tomu, že nemíňajú peniaze na jedlo, zase investujú do cestovania a niekoľko mesiacov v roku trávia v Kalifornii, zatiaľ čo ďalšie mesiace v Ekvádore.

Veľkou motiváciou k tomu, aby sa z nich stali breathariáni, čiže ľudia žijúci len z akejsi vesmírnej energie, bola očividne aj finančná stránka, pretože najmä Akahi sa veľmi vytešuje z toho, ako málo peňazí musia míňať v porovnaní s ostatnými rodinami. Na druhej strane, Akahi na svojej stránke ešte aj ľuďom ponúka to, že ich za takmer 200 dolárov zasvätí do tajov breathariánstva pomocou komunity či elektronickej knihy, a tak je jasné, že svoj biznis model nezaložil len na nekončiacej túžbe pomáhať ľuďom s odstraňovaním závislosti na jedle. Jediným šťastím je, že rodičia nenútia svoje deti žiť z vesmírnej energie, ale dovoľujú im jesť čokoľvek, na čo práve majú chuť, takže zbytočne neohrozujú ich zdravý vývoj a rast. Ako jeden komentujúci na Facebooku poznamenal, ktovie, ako by obaja manželia dopadli, keby ich niekto zavrel na týždeň do miestnosti bez jedla a vody, pretože v tej chvíli by ich možno záhadná vesmírna energia zrejme opustila. Samozrejme, žiť z vesmírnej energie bez jedla a vody definitívne neskúšaj a ak sa chceš o zdravom stravovaní dozvedieť čosi bližšie, radšej si klikni na Fitcult.



Domov
Zdieľať
Diskusia