Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2017, 19:14
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Policajti objavili 270 kilogramov pervitínových lízatiek pri náhodnom oznámení o lúpeži. Obávajú sa, že sladkosti mali putovať malým deťom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pervitínové lízatká vzbudili medzi ľudmi rozhorčenie.

Čo najhoršie by sa mohlo stať, keby si svoj dom premenil na obrovskú továreň na pervitín? Najhorším scenárom by mohla byť nebezpečná chemická reakcia či dopredu plánovaná akcia ozbrojených policajtov, ale výrobcom pervitínu v americkom meste Houston sa na svoje ilegálne aktivity podarilo upozorniť skutočne paradoxným spôsobom. V priebehu dlhých týždňov v kuchyni domu vyrobili viac než 270 kilogramov pervitínových lízatiek a policajti tam našli aj mnohé ďalšie zakázané látky, avšak všetko by mohlo dopadnúť inak, keby svoje produkty nesťahovali opatrnejšie.

Nemenovaná žena s mužom chceli všetky lízatká z domu odstrániť a previezť ich na dosiaľ neznáme miesto, ale narobili pritom toľko hluku a rozruchu, že vyľakali svojich susedov a tí zavolali policajtov, pretože si mysleli, že sa niekto do domu vlámal a prebieha v ňom lúpež. Policajti boli po príchode na miesto pripravení konfrontovať lupičov, ale namiesto toho objavili ženu s mužom, ako nakladajú lízatká vyrobené s prímesou pervitínu do auta a následne nedokážu zavrieť kufor, pretože ho naplnili až do takej obrovskej miery. Dizajn drogy okamžite v policajtoch spôsobil podozrenie, že jej výrobcovia chceli pervitínové lízatká distribuovať medzi deti. Aj s kúskom šťastia sa však policajtom podarilo podozrivú dvojicu zadržať a trest za výrobu drog v hodnote takmer 1 milióna eur ich určite neminie.

Domov
Zdieľať
Diskusia