Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2017, 16:59
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najnadržanejší zlodeji v histórii? V Las Vegas zo skladu ukradli 30-tisíc kondómov a vrátili sa aj pre sexuálne hračky za 15-tisíc dolárov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Kradnúť dokonca prišli hneď dvakrát, pretože im prvý lup zrejme nestačil.

Čo sa stane v Las Vegas, to navždy ostane v Las Vegas. Americké mesto hriechu nepochybne patrí medzi najväčšie párty strediská v celých Spojených štátoch amerických a možno aj na svete, ale jedna z posledných zaujímavých správ pochádzajúcich práve odtiaľ má trošku rozdielny podtón. Do obrovského skladu švédskej firmy Lelo vyrábajúcej všemožné erotické pomôcky, od kondómov až po bizarné sexuálne hračky, sa pred pár dňami vlámalo niekoľko zlodejov a ukradli odtiaľ až neuveriteľných 30-tisíc prezervatívov. Človek by si povedal, že 30-tisíc kondómov by malo akejkoľvek skupine stačiť na niekoľko týždňov či mesiacov, nech už by organizovala akékoľvek orgie, ale pre zlodejov to očividne nebolo dosť.

Hneď na druhý deň ráno sa na miesto činu vrátili, autom prerazili jedny dvere a odniesli si ešte aj niekoľko škatúľ obsahujúcich sexuálne hračky za viac než 15-tisíc dolárov. Švédskej firme teda vznikla celkom vysoká škoda, ale aj napriek tomu si Lelo zachovalo svoj dobrý imidž a na margo incidentu sa vyjadrilo na svojom blogu. Zlodejov sa rétoricky spýtali, čo za bláznivú párty to organizovali a spomenuli, že ak by sa ich dopredu opýtali, pokojne im mohli poskytnúť nejaký ten sponzoring namiesto toho, aby im vykradli sklad. Zástupca firmy potom ešte dodal, že išlo o pravdepodobne najnadržanejších zlodejov v celej našej histórii a skupinka si určite kondómy nepožičala na to, aby ich všetky jeden po druhom vypožičala. Incident už má na stole miestna polícia a Lelo dúfa, že sa krádeže vysvetlia, aj keď o odcudzené kondómy už zrejme záujem nemajú.

Najnadržanejší zlodeji v histórii? V Las Vegas zo skladu ukradli 30-tisíc kondómov a vrátili sa aj pre sexuálne hračky za 15-tisíc dolárov
Zdroj: Lelo

Domov
Zdieľať
Diskusia