Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2012 o 10:15
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Rick Ross feat. Wale, Meek Mill, T-Pain - Bag of Money (+MMG info)

Uložiť Uložené

MMG kompilácia Self Made, Vol. 2, z ktorej pochádza aj singel Bag of Money, na ktorý môžeš vidieť vizúal nižšie, dropne 26. júna. Meek Mill chystá album, Dreams & Nightmares bude k dispozícii 28. augusta, jeho mixtape Dreamchasers 2 už budúci pondelok, 7.

Roooozay time! Like a Boss. Rick Ross usporiadal tlačovú konferenciu aby oznámil svetu novinky ohľadne diania okolo Maybach Music Group. Medzi najväčšie prekvapenie, alebo udalosť tohto eventu bolo oznámenie nového mena, ktoré sa pridá do rád MMG. Najnovším členom sa stal Omarion.

Oznámených bolo ale viac vecí, tak ich zhrniem čo najkratšie. MMG kompilácia Self Made, Vol. 2, z ktorej pochádza aj singel Bag of Money - na ktorý môžeš vidieť vizúal nižšie - dropne 26. júna. Meek Mill chystá album, Dreams & Nightmares bude k dispozícii 28. augusta, jeho mixtape Dreamchasers 2 už budúci pondelok, 7. mája. Wale vypustí svoj ďalší album v úplnom začiatku budúceho roka.

No a konečne vieme dátum, kedy sa chystá Rozay ponúknuť svojim fans odkladaný album God Forgives, I Don’t - release date je stanovený na 31. júla. Nový singel z tohto projektu tu budeme mať čoskoro, jeho slovami "extremely soon".

Domov
Zdieľať
Diskusia