Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2017, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pharaoh, Tekashi, Samey aj Dalyb ovládli Prahu a Bratislavu. Sleduj aftervideo z ich vystúpení v preplnených kluboch

HUDBA 6IX9INE DALYB SAMEY
Uložiť Uložené

Chalani z F*CK THEM zorganizovali počas predposledného víkendu dve nadupané udalosti v hlavných mestách Slovenska a Česka, ktoré dopadli nad očaká

Kreatívny dom F*CK THEM od svojho vzniku neodpočíva a okrem vydávania singlov nielen od domácich interpretov maká tiež na tvorbe zaujímavých podujatí. Ako je u nich zvykom, na Slovensko a tiež do Českej republiky prinášajú koncerty interpretov z novej vlny, čoho jasným dôkazom bol aj predposledný víkend. Najprv to bolo vystúpenie jedného z najznámejších ruských raperov, ktorým Pharaoh z Dead Dynasty reprezentujúci práve ten novší zvuk. A hneď na druhý deň v Bratislave prebehol koncert brooklynského rapera Tekashiho, s ktorým F*CK THEM úzko spolupracuje.
 
Pri oboch interpretoch išlo o ich úplne prvé vystúpenie v našich končinách a masívna účasť na oboch eventoch len potvrdila, akú silu má u nás základňa fanúšikov interpretov novej vlny. Okrem zahraničných mien nezabúdajú aj na stálych domácich členov, a tak v Prahe vystúpil ako  špeciálny hosť Samey spoločne s Dalybom a v Bratislave sa po roku a pol opäť ukázali Haha Crew v kompletnom zložení. Z piatkového koncertu Pharaoh / Samey & Dalyb / secret guest TEKA$HI69 vzniklo aj after video a ty ho teraz môžeš skontrolovať tu:
 
 
Video z bratislavského koncertu TEKA$HI69 & Haha Crew budeš môcť vidieť o pár dní na youtube kanáli chalanov a taktiež prezradíme, že v štúdiu F*CK THEM sa aktívne nahráva a aktuálne finišuje svoj debutový album Gleb. Okrem neho dokončuje svoje producentské sólo DALYB, no a po singli Vinny Chase-a a French Montanu sa fans môžu tešiť na ďalšiu veľkú spoluprácu spoza veľkej mláky. O tom ale nabudúce. 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia