Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2017, 15:39
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Rémi Gaillard je späť a veľkonočné vajíčka kradne rovno z Jurského parku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prajeme vám veselú Veľkú noc!

Veľká noc sa pomaly ale isto blíži ku svojmu koncu (predpokladáme, že páni sa držali pravidla, že oblievať a šibať sa má iba do dvanástej a väčšina z nich tak aspoň raz za rok dokázala urobiť niektorú ženu mokrú) a tí, ktorí momentálne nie sú opití, pravdepodobne počítajú peniaze zo svojej výslužky, pretože tieto sviatky sú predsa o peniazoch. Na scénu sa opäť dostavil francúzsky prankster Rémi Gaillard, ktorý sa rozhodol ukradnúť veľkonočné vajíčko. Na tom by ešte možno nebolo nič zlé, keby sa ho nepokúsil ukradnúť dinosaurovi z Jurského parku. Na to doplatil náhodný bežec, ktorý skutočne nečakal dvojnásobne väčšieho jaštera než je on sám.

Ako to celé dopadlo, sa dozviete vo videu nižšie. Hneď pod ním nájdete výber jeho najlepších prankov, medzi ktorými nechýba ani ten z roku 2002, kedy si na seba dal dres futbalového klubu Lorient bez čísla a spolu s celým tímom oslavoval zisk titulu francúzskeho pohára na štadióne Stade de France a dokonca si aj potriasol rukou s vtedajším prezidentom krajiny. Pokiaľ budete mať stále pocit, že z tohto článku nesrší dostatočná veľkonočná nálada, pod videami nájdete fotografiu Roberta Downey Jr., ktorú zverejnil pred necelým dňom na Instagrame a už zozbieral 1,3 milióna „srdiečok“

 

Raise your hand if you're ready for the bunny... #HappyEaster

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr),

Domov
Zdieľať
Diskusia