Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2017, 21:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kazmova ONE MAN SHOW zbúrala československý internet. V deň odvysielania dielu s Justinom Bieberom padol obrovský rekord prietoku dát

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Portál Seznam.cz ešte nikdy predtým nezaznamenal taký nával používateľov internetu a do jeho pádu chýbalo len málo.

Ešte v priebehu minulého týždňa uzrela svetlo sveta prvá časť druhej série Kazmovho projektu s názvom ONE MAN SHOW, ktorá však od čias vzniku prešla obrovskou premenou a aktuálne je z nej bez pochýb najsledovanejšia internetová séria. Od jednoduchého konceptu s jedným moderátorom a jedným hosťom prešiel Kazma k show extrémnych rozmerov s veľkým štábom profesionálov a hlavne skvelými nápadmi. Za posledný viac ako rok sa Kazmovi ako zatiaľ jedinému podarilo rozvíriť vody na viacerých kontinentoch, s čím samozrejme súvisí aj sledovanosť. Tú mu môžu závidieť aj všetky televízie, dôkazom čoho sú aj údaje z dňa, kedy bol predstavený diel s Justinom Bieberom.

Ak ste doteraz nepoznali definícu virálneho videa, tak toto je dokonalý príklad. V deň odvysielania premiéry bol zaznamenaný najväčší tok dát v histórii Seznam.cz, čo je zároveň najväčší český portál. Prevádzka Seznamu sa dostala na rekordných 80 Gb/s, čo je doterajší rekord od začiatku jeho existencie. Nabudúce sa však bude musieť hlava OMS snažiť ešte o trochu viac, keďže kapacita umožňuje až 190 Gb/s, no aj napriek tomu gratulujeme.

Kazmova ONE MAN SHOW zbúrala československý internet. V deň odvysielania dielu s Justinom Bieberom padol obrovský rekord prietoku dát
Domov
Zdieľať
Diskusia