Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2017, 10:53
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Malá francúzska kaviareň omylom dostala michelinskú hviezdu. Ľudia si chceli húfne vyskúšať exkluzívnu kvalitu za dobrú cenu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nevinný omyl a stovky nových zákazníkov.

Keby si bol majiteľom jednej nenápadnej francúzskej kaviarne s názvom Le Bouche à Oreille a odrazu by sa ti do nej nahrnuli desiatky ľudí a nemal by si kam usádzať nových zákazníkov, zrejme by si začal rozmýšľať nad tým, čo sa stalo. Kaviareň nachádzajúca sa v meste Bourges totiž omylom dostala prestížnu michelinskú hviezdu po tom, čo si ju zástupcovia Michelin Guide zamenili za podnik s rovnakým názvom v severnom Francúzsku.

Maličká kaviareň sa síce nedostala do tlačenej verzie nového vydania, avšak objavila sa na internetovej stránke a ľudia sa hneď vydali vyskúšať si najnovší prírastok do zoznamu najlepších podnikov na svete. Našťastie, omyl sa podarilo rýchlo napraviť, čo však nezvrátilo fakt, že kaviareň začali húfne navštevovať desiatky ľudí a očakávali prvotriednu a exkluzívnu úroveň, namiesto ktorej dostali milé privítanie a príjemný pokrm. Zástupcovia skutočne odmenenej reštaurácie potom zavolali šéfke kaviarne a dobre sa pobavili na tom, ako ľahko sa dá priviesť ľudí do nevinného omylu.

Malá francúzska kaviareň omylom dostala michelinskú hviezdu. Ľudia si chceli húfne vyskúšať exkluzívnu kvalitu za dobrú cenu
Zdroj: Google Maps


Domov
Zdieľať
Diskusia