Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2016, 12:36
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Casey Neistat sa nezastaví pred ničím. Nechal si zostrojiť dron, ktorý mu umožnil zalietať si nad lyžiarskym strediskom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Santa Claus v podaní lietajúceho Caseyho stál za to.

Casey Neistat začal vlogovať len minulý rok a už stihol svoj nový koníček aj zavesiť na klinec. Človek, ktorý sa vypracoval vlastnou prácou a spravil doslova z ničoho niečo rozvíril pred pár týždňami vody internetu, keď nielenže skončil s vlogovaním, ale oznámil aj to, že svoju aplikáciu a zároveň aj spoločnosť Beme predal americkej firme CNN. Napriek tomu, že Casey už pár týždňov nevloguje, v žiadnom prípade nezaháľa a pokračuje v tvorbe kvalitných videí.

Najnovšie sa opäť spojil so Samsungom a keďže zistil, že žiadny výrobca neponúka dron schopný dvihnúť zo zeme dospelého človeka, Casey si nechal zostrojiť svoj vlastný. Obrovské vrtuľové čudo ho potom úspešne ťahalo na snowboarde po zasneženom lyžiarskom stredisku, ale Casey mal v rukáve ešte jedno eso. Oblečený v kostýme Santa Clausa sa nechal dronom skutočne zdvihnúť a vo vianočnej nálade si zalietal ponad zvedavých ľudí, držiac sa len lana slúžiaceho na ťahanie. Veríme, že Casey tak skoro podobné úžasné videá neprestane vydávať a už teraz sa tešíme na to, čo vznikne z partnerstva s CNN.   

Domov
Zdieľať
Diskusia