Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2016, 2:09
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zabudni na Mannequin challenge, internet už našiel novú výzvu. Backpack challenge je ešte o čosi bizarnejšia

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Čím ďalej, tým hlúpejšie.

Pred necelým mesiacom sa na internete prvýkrát objavili zmienky o akejsi novej výzve s názvom Mannequin challenge. Ľudia po celom svete sa pustili do výzvy, ktorá spočívala v tom, že ľudia odrazu zastanú, prestanú sa hýbať a tvária sa, že sú manekýni vo výklade. Výzva sa dostala napríklad aj do Bieleho domu, vyskúšali si ju športové kluby a po pár týždňoch jej zrejme bolo všade už toľko, že sa internet rozhodol vymyslieť niečo nové.

Názov novej a o dosť hlúpejšej výzvy tentoraz znie Backpack challenge a ako už samotný názov hovorí, najdôležitejšie v nej sú ruksaky. Ľudia sa rozostavia do dvoch radov a jeden odvážlivec sa behom pustí pomedzi nich. Ruksaky majú samozrejme jedinú úlohu, a teda trafiť bežiaceho človeka čo najpresnejšie a najbolestivejšie a výzva sa považuje za splnenú a úspešnú v prípade, že človek dokáže náporu letiacich odolať a po vlastných dobehnúť až ku kameramanovi. Pripomíname, že výzvu pravdepodobne vymysleli žiaci jednej strednej školy v Kalifornii a myslíme si, že táto bizarná činnosť sa veľmi neujme. Kto by sa predsa chcel nechať obúchať ruksakmi len tak dobrovoľne?








Domov
Zdieľať
Diskusia