Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2016 o 17:27
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ruský sci-fi film Attraction hýri špeciálnymi efektmi a originálnym dizajnom mimozemšťanov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prišli sa do Ruska spriateliť alebo začať intergalaktickú vojnu?

Viking, Guardians či Attraction. V posledných mesiacoch Ruské filmové štúdiá propagujú skutočne atraktívne filmy. Dnes tu máme najnovší trailer práve pre posledného menovaného, sci fi snímku o návšteve mimozemšťanov, ktorí pri pristáti zdemolujú množstvo panelákov a budov, pričom zahynie množstvo ľudí. Nikto poriadne nevie, ako sa má k takejto záležitosti postaviť, a tak častokrát berú spravodlivosť do rúk práve civilní občania. Tým sa návšteva akýchsi robotických návštevníkov nepáči, respektíve sa chcú pomstiť za to, že možno síce nechtiac, ale predsa len zabili ich najbližších. 

Film z ruskej produkcie premiéruje v domovskej krajine 26. januára 2017 a zatiaľ nie je jasné, či sa dočká aj celosvetového vydania. Čo poviete, uvítali by ste v našich kinách tento projekt? Režíruje spomínaný Fjodr Bondarčuk, hrajú Oleg Menšikov, Rinal Muchamětov, Alexandr Petrov, Nikita Kukuškin a ďalší.

Domov
Zdieľať
Diskusia