Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2016, 10:45
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Chlapík z bezpečnostnej služby spustil na hokejovom zápase parádnu choreografiu do tónov od Michaela Jacksona. Využil svoju chvíľku slávy naplno

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Spontánne rozhodnutia vedú k parádnym tanečným predstaveniam.

Počas športových prenosov sme už boli svedkami tých najbláznivejších vecí. Vo finále Majstrovstiev sveta vo futbale v roku 2014 napríklad na ihrisko vtrhol známy youtuber Vitaly a internet už mnohokrát pobavili zábery z takzvanej bozkávacej kamery, lenže pred pár dňami si pozornosť divákov počas prestávky uchmatol príslušník bezpečnostnej služby. Na zápase tímu Amur Chabarovsk v hokejovej KHL kamera na pár sekúnd zablúdila na spomínaného chlapíka, ktorý neváhal a využil svoju príležitosť dostať sa do sveta. Do tónov známej skladby Billie Jean divákom na štadióne aj pri televíznych obrazovkách predviedol skvelú choreografiu a za takéto pohyby by sa veru nemuseli hanbiť ani niektorí profesionálni tanečníci.

Domov
Zdieľať
Diskusia