Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2016, 16:41
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Nový Strongbow Winter Spice je dokonalým spoločníkom zimných večerov, ktorý ťa poriadne zohreje

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zimná novinka je vyrobená z prírodnej šťavy dozretých jabĺk a atmosféru zimných večerov evokuje svojou prírodnou chuťou zimných korenín. Tento článok je sponzorovaný obsah.

Neodmysliteľnou súčasťou zimných večerov je nepochybne aj nejaký ten nápoj v obľúbenej šálke, ktorý by mal príjemne osviežiť alebo trochu zahriať a doplniť tak atmosféru počas pozerania dobrého filmu. Tohtoročná zima konečne prináša novinku, ktorá vyrieši problém s výberom vhodného pitia. Po vzore obľúbenej záležitosti horúceho leta menom Cider Strongbow prichádza totiž aj verzia pre mínusové teploty, ktorá dostáva titul Winter Spice a je limitovanou edíciou vyrobenou výhradne z prírodnej šťavy dozretých jabĺk doplnenou o prírodnú chuť typických zimných korenín. Túto novinku s veľmi vkusným obalom vytvoreným slovenskými dizajnérmi nájdeš na pultoch maloobchodných predajní už teraz.

Nový Strongbow Winter Spice je dokonalým spoločníkom zimných večerov, ktorý ťa poriadne zohreje
Zdroj: Strongbow

Príprava horúceho Strongbow Winter Spice je zároveň úplne jednoduchá. Stačí ho krátko zohriať na požadovanú teplotu a prípadne doplniť plátkom citróna, pomaranča, klinčekom alebo zázvorom. Ľadový, ako už všetci dobre vieme, chutí najlepšie vychladený na teplotu 4-5 ºC. Nezvyčajná edícia obľúbeného nápoja na našom trhu sa pritom môže pochváliť aj receptúrou pochádzajúcou až z Belgicka, kde na nej pracovali šikovní odborníci. Napriek svojmu pôvodu za hranicami sa však predvianočná verzia vyrába výhradne na Slovensku, a teda priamo v Hurbanove. Z nášho pivného mesta sa potom rozváža na pulty obchodov nielen v našej krajine, ale obľúbili si ho aj v Maďarsku, takže naši susedia očividne tiež vedia, čo je dobré.

Azda najväčším ťahákom Strongbow Winter Spice je výborná chuť, či už za studena alebo za horúca, pretože tvoje chute sa samozrejme môžu v priebehu niekoľkých hodín zmeniť. Keď sa preto budeš potrebovať zohriať po príchode zo studených ulíc, jednoducho si svoj Strongbow ohreješ a nestaráš sa o to, či doma máš nejaký čaj. A v opačnom prípade sa môžeš aj tradične schladiť Strongbowom tak, ako to už máš vyskúšané z leta. Zimná verzia si po parádnom nástupe bežného Strongbowu na náš trh získala už kopu zvedavých nakupujúcich a keď ju už raz ochutnáš, nebudeš sa jej chcieť vzdať.

Nový Strongbow Winter Spice je dokonalým spoločníkom zimných večerov, ktorý ťa poriadne zohreje
Zdroj: Strongbow
Domov
Zdieľať
Diskusia