Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2016, 22:38
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Filmový Flash s Ezrom Millerom opäť raz prišiel o režiséra. Posunie sa kvôli tomu natáčanie aj samotná premiéra?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Rick Famuyiwa chcel odvážnejšiu a drsnejšiu verziu Flasha. Štúdio však malo inú predstavu, a tak sa kvôli kreatívnym nezhodám radšej porúčal.

Filmový Flash z DCEU je opäť raz v problémoch. Po aprílovom odchode muža menom Seth Grahame-Smith, ktorý mal okrem réžie pracovať aj na samotnom scenári, sa teraz, žiaľ, porúča aj jeho následník. Rick Famuyiwa (Dope) sa k projektu pripojil ešte počas júna, a hoci sa výrazne podieľal na obsadení hercov ako Kiersey Clemons (Iris West) či Billy Crudup (Henry Allen), kvôli kreatívnym nezhodám so štúdiom dal komiksovke radšej zbohom. The Hollywood Reporter navyše uvádza, že podľa interných zdrojov chcel Famuyiwa natočiť Flasha viac odvážnejšie a drsnejšie, lenže to sa Warnerom nepáčilo. Čo to ale ale znamená pre Ezru Millera a jeho sólovku? Nuž, natáčanie malo začať v priebehu marca 2017, teraz je ale takmer isté, že produkcia započne až niekedy v roku 2018. A to aj z dôvodu, že Miller má už od júla 2017 záväzky k inej záležitosti (možno pokračovanie Fantastic Beasts and Where to Find Them?). Tým pádom sa určite zmení aj dátum premiéry, ktorý bol doposiaľ naplánovaný na 16. marca 2018. Dúfajme teda, že vo Warner Bros. zoženú nejakú režisérsku náhradu čo najskôr.

Filmový Flash s Ezrom Millerom opäť raz prišiel o režiséra. Posunie sa kvôli tomu natáčanie aj samotná premiéra?
Zdroj: Warner Bros. Pictures

A keďže ďalšie vyjadrenie na adresu štúdia, ktoré svojim nezmyselným zásahom dalo opäť raz jasne najavo, že budúcnosť komiksoviek zo sveta DCEU nemá vôbec pod kontrolou, je momentálne úplne zbytočné, tak vám v závere článku ponúkneme aspoň vyhlásenie režiséra Famuyiwu:

Keď ma Warner Bros. a DC oslovili s možnosťou režírovať Flasha, bol som nadšený z príležitosti vstúpiť do tohto úžasného sveta postáv, ktoré som miloval pri dospievaní a ktoré milujem dodnes. Nesmierne ma potešila aj práca s Ezrom Millerom, fenomenálnym mladým hercom. Navrhol som verziu filmu, ktorá korešpondovala s mojou povahou, humorom a srdcom. Aj keď som sklamaný, že sme sa so štúdiom po kreatívnej stránke nedohodli, zostávam za túto príležitosť vďačný. Warnerom, DC, Jonovi Bergovi, Geoffovi Johnsovi a Ezrovi Millerovi želám všetko dobré pri pokračovaní v ich ceste do speed force.

Domov
Zdieľať
Diskusia