Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2016, 16:15
Čas čítania 0:00
Alis

Margot Robbie: Hviezda Suicide Squad, ktorá sa na nič nehrá

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nemala slávnych rodičov a vyrastala v skromných pomeroch. Ako sa Robbie prepracovala od hrania v telenovele až po hviezdu Hollywoodu?

Každý z nás v živote niekam smeruje a rozvíja sa vo svojich schopnostiach a skúsenostiach. Keď sa človek zameria na to čo chce a pracuje na tom, skôr či neskôr sa dostaví zaslúžený úspech. Margot Robbie vedela čo chce a pracovala na tom už od detstva a čas, kedy sa jej podarilo skutočne zažiariť, prišiel toto leto. Veď napokon, bola to práve Harley Quinn, na koho sme sa najviac tešili, keď sme sa valili do kín na Suicide Squad. Ak ťa zaujíma aj to, aká je Margot v súkromnom živote a čo o nej povedali jej hereckí kolegovia, čítaj ďalej.

Ako sa začala kariéra Margot?

Margs vyrastala spolu s tromi súrodencami a mamou v malom domčeku v Queenslande v Austrálii. Rodičia sa rozviedli, keď bola ešte malá. Všetci súrodenci pracovali už v mladom veku, aby mohli prispieť peniazmi do domácnosti. Človek by mal možno tendenciu takúto rodinu poľutovať, no na druhej strane, bol to presne ten typ prostredia, vďaka ktorému vznikajú ambície. "Všetci moji kamaráti zo školy boli veľmi bohatí," povedala herečka. "Často som chodievala k nim domov, takže som videla, aké je to mať peniaze, aj keď ja sama som ich nikdy nemala. A tak som si povedala: OK, viem presne čo chcem.

Margot Robbie: Hviezda Suicide Squad, ktorá sa na nič nehrá
Zdroj: pinterest.com

Vyskúšala niekoľko prác - robila barmanku, pripravovala sendviče, predávala surfy. "Celá tá záležitosť typu ´until you make it fake it´ platí aj pre mňa. Čím častejšie tak funguješ, tým viac si začneš uvedomovať, že nikto úplne presne nevie čo robí. Každý to nejakým spôsobom ešte len rieši, alebo skrátka najprv len predstiera, že to vie, kým tomu tak naozaj nie je. A môžeš to použiť na všetko, len musíš skrátka makať." Jej pracovitosť a vynaliezavosť, zmiešaná s ambíciami a trochou naivity, definovala jej kariéru dávno predtým, ako sa začala. „Jedného dňa som pozerala TV, mohla som mať tak 15 rokov. Dávali scénu, v ktorej hralo dievča môjho veku a skrátka, nebolo to veľmi dobré. Pamätám si, ako som rozmýšľala, že by som to mohla zahrať lepšie. Potom mi napadlo - Prečo to robí ona? Prečo nie ja?“ 

V 17-tich rokoch sa presťahovala do Melbourne. Mala vtedy za sebou len veľmi malé skúsenosti s hraním v školských hrách a v komerčných, nízkorozpočtových filmoch. Napriek tomu dostala úlohu v austrálskej telenovele Neighbours, v ktorej hrala až neuveriteľné 3 roky.

Neighbours

Margot Robbie: Hviezda Suicide Squad, ktorá sa na nič nehrá
Zdroj: pinterest.com

V roku 2011, po tom, ako tvrdo pracovala s učiteľom na americkom dialekte, sa presťahovala do Los Angeles a okamžite dostala úlohu v televíznom seriály Pan Am. Neskôr nasledovala vedľajšia úloha vo filme About Time a potom ju obsadili ako Naomi vo Wolf of Wall Street. Práve táto úloha bola pre ňu zlomová, ľudia sa o ňu po vzhliadnutí filmu začali zaujímať a vypytovať sa na ňu. Nasledovali ďalšie úlohy a dnes, v 25-tich rokoch sa Margot vďaka úlohe Haley Quinn zo Suicide Squad stala hviezdou tohto leta.

Pan Am

Margot Robbie: Hviezda Suicide Squad, ktorá sa na nič nehrá
Zdroj: nydailynews.com

About Time

Margot Robbie: Hviezda Suicide Squad, ktorá sa na nič nehrá
Zdroj: movielala.com

Wolf of Wall Street

Margot Robbie: Hviezda Suicide Squad, ktorá sa na nič nehrá
Zdroj: wall.alphacoders.com

Suicide Squad

Margot Robbie: Hviezda Suicide Squad, ktorá sa na nič nehrá

A čo o nej vravia kolegovia?

David Ayer, režisér Suicide Squad:

"Úloha Harley Quinn vyžaduje veľa námahy. Ale ona je silná, neuveriteľne šikovná a veľmi odvážna. Čo sa týka kaskadérskych kúskov, neverili by ste, čo všetko robila sama."

Jared Leto o Wolf of Wall Street:

„Vzala úlohu, s ktorou by iní ľudia mali veľké problémy a povýšila ju na niečo veľkolepé. Byť schopná stáť po boku jedného z titanov filmového priemyslu (Leo DiCaprio) a nielen držať si pritom pôdu pod nohami, ale skutočne zažiariť, z nej urobilo vzácny objav. Pripomenulo mi to Michelle Pfeiffer v Scarface.“

Margot Robbie: Hviezda Suicide Squad, ktorá sa na nič nehrá

Cara Delevingne:

„Vo svete Hollywoodu a celebrít sa veľa ľudí správa tak, ako keby ich druhí celý čas sledovali. Ale Margot taká nie je, ona je stále sama sebou.“

 

Tina Fey o Whiskey Tango Foxtrot:

„Mala osobného trénera, ktorý ju doslova prenasledoval okolo scény, takže sa mohla pripraviť na Suicide Squad. Je veľmi silná. Vo Whisky Tango je scéna, keď ma udrie a povie: Dnes v noci ideme von! Na ramene som mala obrovskú modrinu ešte niekoľko dní potom. Neberie sa príliš vážne. A myslím si, že je skvelé, že má za sebou skúsenosti s natáčaním telenovely. Ľudia ako ona si skrátka zvolia a príliš o veciach nešpekulujú. Nemyslia si, že hranie vyrieši hlad vo svete.“

 

Alexander Skarsgård:

„Stretol som sa s ňou v L.A. približne rok pred natáčaním Tarzana. Mali sme ísť na kávu, aby sme sa porozprávali o projekte, ale nakoniec sme spolu strávili celý deň. Pamätám si, ako som bol unesený z toho, aká bola cool a nohami pevne na zemi. Chvíľu potom vyšiel The Walf of Wall Street a ona sa stala z relatívne neznámej najžiadanejšou herečkou Hollywoodu. Keď sa napokon začal v Londýne natáčať Tarzan, žila v dome spolu s ďalšími 6-timi ľuďmi. Je ten typ človeka, ktorý by cez víkend išiel do Amsterdamu s batohom na chrbte a prespal na poschodovej posteli v hosteli. Vôbec si nepotrpí na luxus.“

Margot Robbie: Hviezda Suicide Squad, ktorá sa na nič nehrá
Zdroj: vogue.com

Zaujímavosti

  • Keď bola Margot malá, mama ju zapísala do cirkusovej školy. Už v ôsmich rokoch obdržala certifikát akrobacie na visutej hrazde (flying trapeze). Roky na to nemyslela, ale nedávno ju začal opakovane prenasledovať sen, v ktorom letí vzduchom pod veľkým šapitó. Kvôli tomu v súčasnosti opäť začala trénovať.
Margot Robbie: Hviezda Suicide Squad, ktorá sa na nič nehrá
Zdroj: i.imgur.com
  • Niekoľko rokov dozadu, keď bývala s ďalšími siedmimi ľuďmi v dome v Londýne, vymyslela pravidlo, že sa nikto nemohol nasťahovať, kým si nedal urobiť tetovanie. Odvtedy ju to tak chytilo, že jej najlepšia kamarátka Sophie kúpila na E-Bayi tetovaciu pištoľ. Na natáčaní Suicide Squad za ňou chodili kolegovia s prosbou, či by im niečo vytetovala. Nakoniec sa všetci rozhodli, vrátane režiséra Davida Ayera, že si spravia Squad tattoo.
Margot Robbie: Hviezda Suicide Squad, ktorá sa na nič nehrá
Zdroj: tumblr.com
Margot Robbie: Hviezda Suicide Squad, ktorá sa na nič nehrá
Zdroj: news.entertainmentearth.com
  • Jej priateľ sa volá Tom Ackerley a je asistentom režiséra. Spoznali sa na natáčaní filmu Suite Francaise. Spočiatku boli len priatelia. Margot bola síce už dlhšiu dobu do Toma zaľúbená, no nechcela mu to najprv povedať. Obávala sa totiž, že necíti to isté čo ona. Nakoniec sa mu zdôverila a odvtedy sú spolu.
Margot Robbie: Hviezda Suicide Squad, ktorá sa na nič nehrá
Zdroj: lifestyle.one
  • Margot, Tom, Margot najlepšia kamarátka Sophie Kerr a Tomov kamarát Jasey McNamar pred rokom založili produkčnú spoločnosť LuckyChap. Všetci štyria zároveň žijú spolu v Londýne a tento rok sa plánujú presťahovať do Los Angeles. Firma získala už 5 projektov.
  • Jej obľúbený štýl obliekania je tomboy. Vo svojom voľnom čase chodí ale bez make upu a nenápadne oblečená, takže by si ju pravdepodobne nespoznal. "Keď sa takto oblečiem, ľudia sa nepozrú dvakrát. Keď si ale dám make up a oblečiem šaty, tak nemôžem prejsť ani 10 metrov bez toho, aby ma niekto nespoznal.“

Domov
Zdieľať
Diskusia