Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2016, 0:34
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Fanúšik Suicide Squad zažaloval Warner Bros. kvôli chýbajúcim scénam vo filme, ktoré videl v traileroch

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Chýbal vám vo filme Joker? Nuž, jednému z nás to prerástlo cez hlavu a vyhráža sa zažalovaním Warner Bros.

Účel traileru je podobný, ako reklama na Perwoll v telke. Nemali by ste tomu veriť a už vôbec by ste nemali veriť tomu, že ak niečo uvidíte v traileri, nutne to musí obsahovať aj samotný film v kine. Každý z nás si je toho vedomý a aj keď nás veľmi štve, koľko sa toho vystrihalo zo Suicide Squad a že asi polovica záberov s Jokerom zrejme nikdy neuzrie svetlo sveta, vieme to prekusnúť. Scénky sa nehodili buď štúdiu alebo samotnému Ayerovi, jednoducho sú z filmu preč a dostali sme iné. Jeden z divákov to však odmieta prijať a vyhráža sa žalobou na Warner Bros., ktoré v televízii a vo všetkých médiách prezentovalo film istými scénami, kvôli ktorým sa rozhodol ísť do kina, a práve tie tam neboli. Cíti sa preto podvedený. Z technického hľadiska má pravdu. Nakoniec, rovnako sa asi cítili hráči Mafie 2 či Watch Dogs a iných hier od Ubisoftu. Problém je v tom, že Warner má právo meniť svoj produkt počas reklamnej kampane a kúpou lístka s tým pravdepodobne aj súhlasime.

V každom prípade ide o zaujímavú situáciu a my chlapíkovi držíme palce. Že prečo? Nuž, akosi nie sme s finálnym zostrihom snímky spokojní a keď už nám neukáže Warner iný, vystrihnuté scénky by potešili každého z nás, nakoniec, film ako taký nám sadol. Aký máte na to názor vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia