Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2016 o 15:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Je to oficiálne, Game of Thrones končí 8. sériou! Dočkáme sa spin-off seriálu?

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Čo príde po konci Game of Thrones?

Showrunneri David Benioff and D.B. Weiss už dávnejšie avizovali, že by sme sa mohli dočkať už len ďalších dvoch sérií, a teda že by celý príbeh končil 8. sériou. Zlé jazyky hovorili aj to, že sa dočkáme už len 13 epizód. 7. séria mala mať sedem častí, zatiaľ čo tá 8. len šesť. Prvá správa sa aj potvrdila. 7. séria bude mať skutočne len sedem epizód, je však možné, že budú mať dlhšiu stopáž, než na akú sme zvyknutí. Predsa len, príbeh speje do finále, Dany sa so svojou armádou a drakmi blíži k Westerosu, sever povstáva pod vedením Jona Snowa a White Walkers už čoskoro prekonajú mágiu The Wall. 

Od HBO už máme potvrdené, že Game of Thrones skutočne skončí 8. sériou. O špekulovanom kino-filme, ktorý mal príbeh nadobro uzavrieť, stále nepadlo ani slovo. Je možné, že sa ho nikdy nedočkáme, no je viac než pravdepodobné, že sa do sveta vytvoreného George R. R. Martinom ešte pozrieme vo forme spin-offu, a teda príbehu rozširujúcom univerzum a postavy. HBO o tomto projekte stále hovorí opatrne a nechce nič sľubovať, no je viac než pravdepodobné, že sa niečoho takého dočkáme. Keďže nám čochvíľa GoT končí a ide o celosvetový fenomén lámajúci rekordy sledovanosti, bude potrebovať náhradu a z hľadiska čísel momentálne HBO nemá nič, čo by mohlo Tyrionovi, Jonovi a spol konkurovať. O čom by ste chceli, aby prípadný spin-off seriál hovoril? 

Je to oficiálne, Game of Thrones končí 8. sériou! Dočkáme sa spin-off seriálu?
Domov
Zdieľať
Diskusia