Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2016, 10:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Atmosférický cinematic trailer pre The Division vysvetľuje, čo spôsobilo epidémiu v New Yorku

TECH
Uložiť Uložené

The Division sa dočká verejnej bety a pri tejto príležitosti sme dostali aj nový trailer.

Ešte včera to boli normálni občania, dnes sú však agenti tajnej organizácie The Division. Ich úlohou je chrániť obyvateľov New Yorku pred nebezpečnými chuligánmi, ktorými sa to v uliciach Veľkého jablka len tak hemží. V meste totiž vypukol nebezpečný vírus. Neznámy šialenec ho vypustil na Black Friday, pričom ním infikoval peniaze, ktoré razom stratili na hodnote v momente, keď dotyk s nimi znamenal istú smrť. Zákon padol, a tak sú na rade agenti The Division, aby zachránili to, čo z mesta ostalo. The Division je multiplayerová TPS s niekoľkými prvkami singleplayeru. Misie budeme môcť plniť sólo alebo s priateľmi v co-ope. Ide o RPG, takže čakajte mnohé stromy so schopnosťami, skillmi a gadgetmi, ako i úpravy vzhľadu a atribútov vašej postavy. Našimi nepriateľmi budú mnohé jednotky. Niektoré z nich ozbrojené baseballkami, niektoré automatickými puškami, niektoré zase plameňometmi. Na ich zlikvidovanie budú hráči potrebovať oveľa viac, než len jeden zásah do hlavy. Čím viac splnených úloh a zabitých nepriateľov, tým väčší level a viac možností v hre. 


Skúsili sme už aj uzavretú BETU, ktorá sa Ubisoftu na počudovanie nesmierne podarila ako po hrateľnostnej, tak technickej stránke (v zmysle plynulosti gameplayu). Graficky hra upadla, odstránila množstvo next-gen efektov a sľubovaných technických vychytávok, z ktorých mnohé mali prebiehať v reálnom čase, no ostali po nich len scripty. Hrateľnostne je ale The Division len málo-čo vytknúť a v prípade, že sa zapracuje aj na širšom obsahu, pravidelných aktualizáciách a nedostaví sa stereotyp, budeme hovoriť o nástupcovi Destiny.

Okrem cinematic traileru vám chceme zdeliť aj správu, že od 19. februára začne verejná beta na PC, PS4 a Xbox One (majitelia konzoly od Microsoftu budú môcť hrať už o deň skôr), ktorá potrvá až do 21. februára. Vzhľadom na rozľahlosť mapy a jej obsah už vieme, že to úplne stačí. Ubisoft ale v porovnaní s uzatvorenou betou pridalo aj jednu singleplayerovú misiu navyše. Dark Zone by malo ostať nezmenené, a tak sa môžete naplno pustiť do zabíjania ostatných agentov, teda, ak na to máte gule, skúsenosti a zručnosti. Ak ste si uzavretú betu ešte zo svojho stroja nezmazali, budete potrebovať len update o veľkosti niečo vyše gigabajta. Na záver prikladáme niekoľko videí. The Division vychádza 8. marca pod hlavičkou Ubisfotu. O vývoj sa postaralo štúdio Massive Entertainment. Pre viac informácií a obrázkov o hre klikajte sem, pre naše dojmy z bety zase sem. Zapojíte sa aj do tej verejnej, respektíve ste už o kúpe/nekúpe presvedčení?

Domov
Zdieľať
Diskusia