Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2016, 15:30
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Prvý trailer 2. série Daredevila hovorí jasne. Punisher pôjde po krvi ako mafii, tak Daredevilovi

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL NETFLIX
Uložiť Uložené

Skvelý, prvý trailer pre 2. sériu Daredevila od Netflixu nahlodal všetkých divákov.

Tak sme sa dočkali. Mesiac pred premiérou 2. série Daredevila prinása Netflix prvý trailer, ktorý konečne osvetlil všetky temné zákutia príbehu. Frank Castle sa vydá na osobnú pomstu po tom, čo mu zlí chlapci vyvraždili rodinu, nepôjde ale priamo proti Daredevilovi. Nechce ho zabiť, ale ani s ním nesympatizuje. Podľa neho je Daredevil zbabelec, muž, ktorý nedokáže dokončiť prácu. Ak zasiahne Daredevil, mafián sa znova postaví a bude znova zabíjať. Ak zasiahne Punisher... nikto sa v miestnosti už znova nepostaví. S týmto bude Matt Murdock bojovať dlhú dobu. Z traileru je jasné, že si s Punisherom nič nedarujú, navyše, Hell’s Kitchen sa nevyčistila úplne a Murdock s Castlom budú mať plné ruky práce. Špinavé uličky plné násilníkov, nevysvetliteľné zmiznutia a vraždy gangsterov. Bezradná polícia, neúčinný právny systém, romantická zápletka, ale i staré tváre v živote Murdocka. Objavila sa totiž Elektra v podaní krásnej Elodie Yung, ktorá bude niečo od svojho niekdajšieho priateľa chcieť. Čo to bude, sa dozvieme v druhej časti traileru, ktorý by mal doraziť o 10 dní. Zatiaľ si užite prvé zábery nižšie. Všimnúť si môžete aj náznak ďalšej brutálne skvelej scény, údajne ešte lepšej, než na ktorú tak radi spomíname z druhej epizódy v prvej sérii. Správne, reč je o hallway fight.  

K druhej sérii sa nevracia showrunner tej prvej, Steven S. DeKnight, ktorému, spoločne s Drewom Goddardom, môžeme za jej kvalitu ďakovať asi najviac. Obaja páni ale nemali čas venovať sa sérii druhej. Drew Goddard mal zastúpiť DeKnighta čoby showrunner, Sony mu ale ponúklo možnosť napísať a zrežírovať Sinister Six (ponuka prišla ešte pred premiérou ASM2). Goddard neodmietol a takmer rok vytrvalo pracoval na scenári, až sa napokon plány na natočenie zrušili a Spidey sa vrátil do Marvelu. Goddardovi sa zatiaľ Sinister Six zrušilo a v dávnejšom rozhovore priznal, že na druhej sérii pracoval, aj keď už nie s takým markantným podielom, ako to bolo pri tej prvej. V každom prípade môžeme očakávať rovnakú kvalitu, z prvých záberov je jasné, že sa ostalo pri základoch, ktoré seriálu svečili najviac. 

Prvý trailer 2. série Daredevila hovorí jasne. Punisher pôjde po krvi ako mafii, tak Daredevilovi

Punisher, vlastným menom Frank Castle, sa rozhodol vyčistiť ulice Hell’s Kitchen po tom, ako mu zločin zobral manželku aj deti. Nepôjde na to však tak, ako Daredevil (i keď aj on párkrát v prvej sérii dokázal, že dokáže skutočne ublížiť a riskovať s ľudským životom). Pôjde doslova cez mŕtvoly a práve to môže byť jednou z hlavných príčin sporu medzi ním a Daredevilom. Punisher ovláda skvelo boj na blízko, no preferuje najmä zbrane, ktoré si hýčka a skutočne s nimi vie narábať.

Elektra je Daredevilova pomocníčka a veľká láska, takže si Murdock bude mať v ďalších častiach skutočne z čoho vyberať. Špekuluje sa o jeho vzťahu s Karren Page, do hry určite vstúpi Elektra a chýbať nebude ani Rosario Dawson a jej postava Claire Temple (černoška, ktorá neraz Murdockovi zachránila život aj v prvej sérii, navyše sa objaví aj v Jessice Jones a je možné, že ona bude akýmsi fyzickým premostením medzi všetkými seriálmi pre členov The Defenders, a teda sa v nich objaví aspoň na pár epizód). Skrátene, jej schopnosti vystihuje slovo ženský Ninja - Kunoichi. 2. séria je naplánovaná na Netflixe k dátumu 18. marec 2016. Pre perfektný teaser klikajte sem, pre viac obrázkov zase sem.

Prvý trailer 2. série Daredevila hovorí jasne. Punisher pôjde po krvi ako mafii, tak Daredevilovi

Domov
Zdieľať
Diskusia