Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2015, 14:32
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Kanyeho Yeezy Boost získali ocenenie FNAA za najlepšie tenisky roku

MÓDA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Napadá ti snáď niekto iný, kto dosiahol so svojimi teniskami v uplynulom roku väčší úspech?

Vydavateľstvo odborných módnych časopisov Fairchild Fashion Media existuje už od roku 1892 a od tej doby patrili medzi ich publikácie napríklad magazíny W, Men'sWeek alebo stránka style.com. V dnešnej dobe už síce niektoré z nich ukončili svoju existenciu a zvyšok prešiel pod konkurenčné vydavateľstvo Condé Nast, no Fairchild sa ešte stále drží pri živote napríklad vďaka hollywoodlife.com alebo footwearnews.com

V stredu večer sa v New Yorku konalo udeľovanie Footwear News Achievement Awards, ktoré tak už po 29. krát ocenilo najvýznamnejšie osobnosti zo sveta obuvi za uplynulý rok. V minulosti takéto ocenenie od FN získali aj mená ako Giuseppe Zanotti, Christian Louboutin alebo Louis Vuitton, no keďže popri dlhoročných kategóriách pre najvýznamnejšiu spoločnosť, návrhára alebo osobnosť roka sa udeľuje Shoe of the Year len druhý rok (2014-adidas Originals Stan Smith), pre Kanyeho musí byť jeho úspech s teniskami Yeezy Boost o to významnejší. Od ich februárovej premiéry na Grammy sa totiž YZY stali opäť najdebatovanejším releasom tohtoročnej sneaker game a na popularite im pridala jednoznačne aj celá rodina Kardashianovcov a plejáda celebrít, pre ktoré boli počas roku 2015 Kanyeho tenisky každodennou obuvou. Na výber totiž mali z trojice modelov 350, 750 a 950 s viacerými colorways, ktoré sa budú priebežne dostávať do predaja aj počas budúceho roku.

Kanyeho Yeezy Boost získali ocenenie FNAA za najlepšie tenisky roku

“Chcem len k*rva navrhovať tenisky a vôbec mi nezáleží na tom, či si niekto myslí, že mám na práci aj dôležitejšie veci. Adidas mi dal príležitosť, moju prvú šancu spraviť ich tak, ako naozaj chcem. Vôbec mi nepovedali niečo ako: “Naše logo musí byť štyrikrát väčšie ako tenisky.'”

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

“S Giuseppe Zanottim sme veľmi dobrí kamaráti a pri mojom procese tvorby bol jedným z kľúčových ľudí. Taktiež Louis Vuitton, ktorý mi umožnil spraviť jednu kolekciu. A spoločnosť, ktorú nebudem menovať; tá, na ktorú som bol v minulosti tak naštvaný, bola taktiež veľmi dôležitá pri budovaní mena Yeezy v rámci tenisiek.”

Kanyeho Yeezy Boost získali ocenenie FNAA za najlepšie tenisky roku


Domov
Zdieľať
Diskusia