Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2015, 9:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chicago Blackhawks sa na čele s Mariánom Hossom teší zo zisku ďalšieho Stanley Cupu

ŠPORT CHICAGO BLACKHAWKS MARIÁN HOSSA NHL VÍŤAZ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aj rodák zo Starej Ľubovne má na titule veľké zásluhy.

Najprestížnejšia hokejová liga sveta dnes v noci spoznala ďalšieho majiteľa vzácneho Stanleyho pohára. Vďaka už tradične vynikajúcim výkonom počas skoro celej základnej časti a taktiež nepretržitej bojovnosti v playoff sa hráčom Chicaga Blackhawks poradilo náročné boje doviesť do úspešného konca a kapitán Johnatan Toews tak mohol pred celým svojim tímom a za burácania domáceho štadióna dvihnúť nad hlavu ďalší cenný skalp. Za posledných šesť rokov je to pre výber Joela Quennevillea už tretí podobný úspech a myslím, že ak sa nič vážnejšie nestane, ešte veľa rokov bude práve tento tím ašpirantom na titul.  Na ňom má nemalé zásluhy aj náš reprezentant, Marián Hossa, bez ktorého by Chicago určite nebolo tam, kde v súčasnosti je. V strastiplnej ceste počas vyraďovacej časti dokázal nazbierať úctyhodných sedemnásť bodov a už teraz je isté, že po skončení jeho kariéry bude dres s číslom 81 visieť nad hracou plochou na štadióne v United Center spoločne s ďalšími legendami.

Opäť sa môžeme tešiť, že slávnu trofej uvidíme počas leta aj na Slovensku. Gratulujeme, Marián!

Chicago Blackhawks sa na čele s Mariánom Hossom teší zo zisku ďalšieho Stanley Cupu

Na zdolanie súpera z Tampy potrebovali hráči Hawks šesť duelov (4:2), ktoré boli prevažne vyrovnané a gólový rozdiel bol často len minimálny. Dnešná výhra 2:0 spečatila osud pre oba celky a uzavrela hokejovú sezónu pre rok 2014/2015!

Domov
Zdieľať
Diskusia