Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2015, 19:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Otisov album je vonku a je lepší ako dosky väčšiny scény. Vypočuj si skladbu s Dalybom či titulný track

HUDBA DALYB
Uložiť Uložené

Album je už pár dni v predaji a pre tých, ktorí si ho ešte nestihli ľubovoľnou formou zaobstarať, posiela Otis ďalšie ochutnávky.

Člen formácie H16, Otecko, sa teší svojmu hádam najproduktívnejšiemu obdobiu v živote. A to doslova. Okrem novonarodenej dcérky sa rozhodol rok 2015 venovať svojmu druhému sólovému projektu, ktorý uzrel svetlo sveta len pred pár dňami. Aj keď už mnohí z nás  mali možnosť dosku s názvom Opisujem Tu Iba Skutočnosť zhodnotiť celú, stále sa nájde zopár jedincov vyžadujúcich pred kúpou albumu počuť väčšiu časť albumu, čo im nemôžeme zazlievať.

Aj preto Otis posiela po pár videoklipoch von aj ďalšie single, tentokrát zatiaľ bez vizuálnej podoby. Prvou zo spomínaných noviniek je vec v pomalšom tempe, kde sa o vydarenú hudbu postaral už myslím plnohodnotný člen našej producentskej scény, Dalyb. Už podľa názvu - TLAK sa môžeš dovtípiť, o čom track asi bude. Správne, keďže je album podstatne otvorenejším, ako bol ten predošlý, Branči nám porozpráva aj o tom, čo na neho dokáže vyvinúť najväčší tlak. Druhým novým singlom je skladba s titulom rovnakým, ako samotný album. O.T.I.S. opisuje skutočnosť do produkcie od kolegu z jednašestky, Abeho, naozaj trefne. Teraz si už ale vypočuj obe novinky. V prípade, že sa ti budú páčiť, určite si zaobstaraj aj fyzický nosič. Ten nájdeš už tradične na shop.rukahore.sk.

"Ale bratu ja to nemienim vzdať, veď aj diamanty vznikajú tak, že je na ne vyvíjaný ten tlak!"

"Chlapci hovoria, že koks je pi*ovina, ale na tajňáša fúkajú jak Meluzína."

Domov
Zdieľať
Diskusia