Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2015, 19:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Česká reprezentácia má už postup do štvrťfinále istý!

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po dnešnom plnom bodovom zisku sa Česi radujú z istej štvrťfinálovej miestenky.

Majstrovstvá sveta v hokeji sú v plnom prúde a každý tím si pomaly začína hľadať svoje konečné miesto v základnej tabuľke. Fanúšikovia niektorých tímov už sledujú zápasy s kalkulačkou v ruke a zaplňujú internet svojimi teóriami o víťazstve. Je priam fascinujúce, koľko toho zrazu o hokeji vedia.

Tieto problémy však v žiadnom prípade neriešia naši susedia. Tí dokázali v aktuálnom ročníku poskladať naozaj silnú zostavu, ktorá má chuť a šancu zabojovať o cenné kovy. Rola favorita českým hráčom svedčí a svoje kvality dokázal domáci výber aj dnes, keď sa zaradil medzi najlepšiu osmičku po dnešnom úspešne zvládnutom zápase s Nemeckom. Po šiestich dueloch majú Česi na konte trinásť bodov, čo pre nich znamená istý postup do štvrťfinále. Otázkou je už len to, kto sa v ďalšom priebehu šampionátu postaví Jágrovej družine. A možných adeptov je zatiaľ viac, keďže rozuzlenie v ostravskej skupine príde až s poslednými zápasmi.

Česká reprezentácia má už postup do štvrťfinále istý!
Domov
Zdieľať
Diskusia