Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2013 o 12:54
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Súťaž o 5 balíčkov kozmetiky k filmu Drsňačky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aj napriek tomu, že bude už 1. augusta vo filme Drsňačky ukazovať tvrdú tvár príslušníčky policajného zboru Sandra Bullock so svojou parťáčkou

Súťaž o 5 balíčkov kozmetiky k filmu Drsňačky


Aj napriek tomu, že bude už 1. augusta vo filme Drsňačky ukazovať tvrdú tvár príslušníčky policajného zboru Sandra Bullock so svojou parťáčkou Melissou McCarthy, určite majú rovnako ako všetky ženy aj jemnejšiu stránku, ktorú predstavuje napríklad starostlivosť o svoju pokožku. Predtým než sa tak vyberieš do kina na tento film, zapoj sa spolu s nami do súťaže o balíček kozmetiky od firmy Bioderma.


Pravidlá súťaže: 

Stačí poslať mail s predmetom Drsňačky na [email protected]. Hrá sa o 5 balíčkov kozmetiky od firmy Bioderma, rozdelených medzi 5 výhercov, ktorých vyžrebujeme 5.8. Upozorňujeme, že spiatočný e-mail s adresou treba odoslať najneskôr do 48 hodín od toho, ako ťa kontaktujeme v prípade výhry.


Domov
Zdieľať
Diskusia