Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Milka.
dnes 17. októbra 2024 o 10:00
Čas čítania 1:10
Sponzorovaný obsah

Máš už plné zuby jesenného počasia? Milka spustila súťaž, s ktorou môžeš vyhrať dovolenku alebo 200 eur každý deň

GASTRO DOVOLENKA
Uložiť Uložené

Vymeň sychravé počasie za exotiku.

Podľa prieskumu spoločnosti Milka, až 57 % Slovákov počas prázdnin cestuje do zahraničia. Leto si chceme predĺžiť – záujem o cestovanie do zahraničia narastá aj počas jesenných, zimných a jarných prázdnin, kedy sú atraktívne predovšetkým exotické dovolenky.

Počasie vonku nám jasne naznačuje, že s teplotami nad 20 °C sa môžeme rozlúčiť. Čo tak si užiť tohtoročné zimné prázdniny na Mauríciu alebo Maledivách či v inej exotickej destinácii? Najlepšie na tom je, že táto dovolenka v hodnote 4 070 € ťa nemusí stáť ani cent. Okrem toho môžeš vyhrať 200 eur každý deň. 

Súťaž trvá do 3. novembra. Žrebovanie o hlavnú výhru – exotickú dovolenku prebehne najneskôr do 6. novembra. Naopak, 200 eur môžeš vyhrať každý deň až do konca trvania súťaže. Všetky informácie nájdeš TU.
Ilustračný obrázok.
Ilustračný obrázok. Zdroj: Unsplash / Xavier Coiffic

Takto sa zapojíš

Jediné, čo potrebuješ urobiť, je nájsť si chvíľku pre seba a dopriať si sladkú odmenu v podobe čokolády Milka. Nezabudni si odložiť pokladničný blok. Vychutnaj si aspoň jeden výrobok značky Milka a ten blažený zvuk „MMMMMMMMMM” nahraj do prihlasovacieho formulára na webe. Môžeš to urobiť aj cez počítač alebo telefón, to už je na tebe. Vyplň potrebné údaje, prilož ústa k mikrofónu a urob to najlepšie a najsladšie „MMMM,” aké dokážeš. 

prihlás sa do súťaže

Máme pre teba niekoľko tipov na produkty, s ktorými ti nahrávanie pôjde naozaj jednoducho.

  • Milka MMMAX 

Dobrej čokolády nie je nikdy dosť. Tí najväčší čokoholici určite ocenia naloženú tabuľku čokolády Milka v 300 gramovej verzii. Môžeš ochutnať príchute ako napríklad Milka Strawberry Cheesecake, Milka Oreo alebo Milka Toffee Wholenut. 

MilkamilkaMilkaMilka
Zobraziť galériu
(8)
  • Milka Cookies Sensations Choco Inside

Dá sa odolať mäkkučkej sušienke plnej čokoládového krému a kúskov čokolády na povrchu? K dokonalosti chýba už len pohár mlieka alebo šálka dobrej kávy. K tomu ešte deka, rozprávky v telke a upršané počasie. Znie to ako dokonalý víkend.

Milka
Zdroj: Milka
Domov
Zdieľať
Diskusia