Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 4. októbra 2024 o 7:31
Čas čítania 0:36
Vincenc Novák

Trailer: Najkontroverznejší film roka ukazuje začiatky kariéry Donalda Trumpa. Do kín príde už koncom októbra

Trailer: Najkontroverznejší film roka ukazuje začiatky kariéry Donalda Trumpa. Do kín príde už koncom októbra
Zdroj: The Apprentice
FILMY A SERIÁLY DONALD TRUMP FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Koncom októbra sa do kín dostane unikátny film opisujúci vzostup mladého Donalda Trumpa.

Príbeh sa odohráva v New Yorku 70. rokov, kde sa Donald Trump snaží vymaniť z tieňa svojho vplyvného otca. Na začiatku svojej kariéry sa stretáva s politickým stratégom Royom Cohnom, ktorý sa stáva jedným z najdôležitejších ľudí v jeho živote.

Práve Cohn sa počas svojej kariéry preslávil odsúdením manželov Rosenbergovcov, ktorí dostali trest smrti za špionáž počas vyšetrovania podozrivých komunistov z okruhu neslávne známeho senátora McCarthyho. Trump sa neskôr naučil, ako získať moc a bohatstvo prostredníctvom manipulácie, zastrašovania a médií.

V hlavnej úlohe sa predstaví Sebastian Stan, ktorý je nominovaný na cenu Emmy. Právnika Cohna si zahrá oceňovaný Jeremy Strong. Trumpovu prvú manželku Ivanu hrá na Oscara nominovaná Maria Bakalová.

Film pochádza z pera oceňovaného iránsko-dánskeho režiséra Aliho Abbasiho, ktorý divákom ponúka „nekompromisný pohľad do zákulisia amerického impéria a strhujúce skúmanie vzťahu medzi mentorom a jeho chránencom, ktorý nakoniec zmenil svet,“ uvádza distribútor filmu, spoločnosť Bioskop, ktorá film uvedie do kín koncom októbra.

Späť
Zdieľať
Diskusia