Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
včera 27. septembra 2024 o 14:30
Čas čítania 0:32
Hana Divišová

Keanu Reeves sa vracia v novom spin-offe. Sleduj trailer na film Ballerina plný akcie, pomsty a ženskej verzie Johna Wicka

FILMY A SERIÁLY BALLERINA JOHN WICK
Uložiť Uložené

Ballerina sa odohráva v rovnakom čase ako udalosti vo filme John Wick: Kapitola 3 - Parabellum.

Ballerina je nový akčný film, ktorý slúži ako spin-off k populárnej sérii John Wick. Ukážka na film odhaľuje Anu de Armas, ktorú naverbovali na výcvik v elitnej akadémii pre zabijakov pod vedením tvrdej inštruktorky v podaní Sharon Duncan-Brewster.

Príbeh sa odohráva počas udalostí filmu John Wick: Kapitola 3 - Parabellum. Film Ballerina sleduje Evu Macarro (Ana de Armas), ktorá začína svoj výcvik u nájomných vrahov. Ballerina sa chce pomstiť po tom, čo jej vyvraždili rodinu. 

Film mal pôvodne prísť do kín 7. júna 2024, jeho premiéra sa o rok posunula a bude 6. júna 2025. Režisérom príbehu je Len Wiseman, ten má na konte filmy ako Underworld z roku 2003, Underworld z roku 2006. 

Vo filme ďalej hrajú Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus, Ian McShane, Sharon Duncan-Brewster, David Castañeda a zosnulý Lance Reddick.

Domov
Zdieľať
Diskusia