Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Robel.
11. septembra 2024 o 11:30
Čas čítania 1:44
Sponzorovaný obsah

Top 5 pánskych tašiek Bugatti, ktoré potrebujete vo svojom šatníku

Top 5 pánskych tašiek Bugatti, ktoré potrebujete vo svojom šatníku
Zdroj: robel
MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Tieto tašky sú skvelé do práce, na tréning alebo na cestovanie.

Pánske tašky sú doplnkom patriacim k obrazu štýlového muža. Kde však začať s nákupom? Skvelou voľbou je nemecká značka Bugatti, známa svojimi kvalitnými a elegantnými výrobkami. Či už hľadáte tašku do práce, na cestovanie, alebo na tréning, v ponuke tejto značky určite nájdete to, čo potrebujete. Veď posúďte sami. Tu je päť pánskych tašiek Bugatti, ktoré si zaslúžia vašu pozornosť.

1. Kožená aktovka

Kožené aktovky Bugatti sú synonymom elegancie a funkčnosti. Vyrobené sú z vysoko kvalitnej kože v troch farebných variáciách, ktoré výborne doplnia akýkoľvek profesionálny outfit. Nie sú však len štýlové ale aj praktické.

Vnútorný priestor, členený na dve priehradky, je dostatočne veľký na uloženie dokumentov, notebooku, či iných osobných vecí. Z módy nikdy nevyjde ani ich klasický dizajn a precízne spracovanie, vďaka čomu ide o skutočne nadčasový kúsok, ktorý ihneď zaujme.

robel
Zdroj: robel

2. Crossbody taška

Pre tých, ktorí uprednostňujú niečo ležérnejšie sú tu crossbody pánske tašky Bugatti. Veľmi obľúbeným modelom je napríklad táto praktická čierna taška, ktorá ponúka kvalitu za bezkonkurenčnú cenu. Nosiť ju môžete cez rameno alebo krížom cez telo podľa toho, čo je vám pohodlnejšie. Jej dizajn pôsobí veľmi štýlovo a vďaka praktickým priehradkám budete mať vždy všetko po ruke. Ak teda hľadáte originálny a praktický pánsky doplnok, práve ste ho našli.

robel
Zdroj: robel

3. Kožená cestovná taška

Veľa cestujete? Táto kožená cestovná taška Bugatti v tmavohnedej farbe vám dokonalo poslúži na krátke výlety aj služobné cesty. Ide síce o drahší kúsok, no jeho kúpu určite neoľutujete. Pri správnej starostlivosti vám totiž vydrží celé roky. Pochváliť treba aj jej elegantný vzhľad, pevné rukoväte či odnímateľný ramenný popruh pre pohodlné nosenie. Táto taška je tak kombináciou štýlu, funkčnosti a odolnosti, ktorú ocení každý skúsený cestovateľ.

robel
Zdroj: robel

4. Športová taška

Pre športovcov a aktívnych mužov je tu olivová športová taška Bugatti, do ktorej sa zmestí všetko potrebné na akúkoľvek športovú aktivitu. Vyrobená je z kvalitného syntetického materiálu odolnému voči poškodeniu. Jej najväčšou výhodou je však vnútorný priestor s viacerými priehradkami, do ktorých si môžete zvlášť uložiť športové oblečenie, obuv a iné doplnky. Moderný dizajn a pohodlné nosenie robia z tejto tašky ideálnu voľbu pre každého muža, ktorý žije pohybom.

robel
Zdroj: robel

5. Laptopová taška

Nosíte svoj laptop všade so sebou? Táto čierna taška na notebook ponúka nielen dostatočnú ochranu pre vaše technológie, ale aj originálny dizajn, ktorý pôsobí veľmi profesionálne. Vnútorné priehradky sú navyše navrhnuté tak, aby ste do nich mohli usporiadať všetko potrebné od napájacieho káblu až po mobil.

Odporúčané
Známa módna značka hľadá nových dizajnérov. Stať sa jedným z nich môžeš aj ty, takto sa prihlásiš Známa módna značka hľadá nových dizajnérov. Stať sa jedným z nich môžeš aj ty, takto sa prihlásiš 16. septembra 2024 o 9:00

Výborná je aj kombinácia kože so syntetickým materiálom pre ešte dlhšiu životnosť. Čo viac si možno priať? Súhlasíte s našim výberom? Alebo hľadáte niečo iné? Objavte širokú ponuku pánskych tašiek Bugatti v internetovom obchode Robel.sk, kde si určite nájdete tú svoju.

robel
Zdroj: robel
Domov
Zdieľať
Diskusia