Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Bistro.
5. septembra 2024 o 13:30
Čas čítania 1:18
Sponzorovaný obsah

Odteraz svoj nákup v BILLA vybavíš cez Bistro.sk. K tomu ešte môžeš vyhrať aj 100 € voucher na nákup (SÚŤAŽ)

ZAUJÍMAVOSTI OBCHODY
Uložiť Uložené

Objednanie zo supermarketu BILLA je zatiaľ možné v Bratislave.

Sú dni, kedy sa ti jednoducho nechce ísť do obchodu a povieš si, že radšej si niečo objednáš. Ak patríš medzi fanúšikov donášky jedla a online nakupovania, táto správa ťa určite poteší. Vďaka Bistro.sk si odteraz môžeš objednať aj nákup z reťazca BILLA.

V súčasnosti môžu túto možnosť využiť zákazníci v Bratislave. Online nákup si vybavíš z dvoch BILLA prevádzok – prvá sa nachádza na Záhradníckej ulici a druhá na Námestí Hraničiarov. Ak ani jedna z nich nie je tak celkom v tvojej lokalite, nezúfaj. Bistro.sk plánuje už čoskoro pridávať do svojich nákupných možností aj ďalšie mestá.

bistro billa
Zdroj: Bistro.sk

Získaj 100 EUR na nákup

Pri príležitosti spustenia tohto nového partnerstva, si Bistro.sk v spolupráci s Refresherom pripravilo pre teba špeciálnu súťaž. Až 10 výhercov môže teraz získať špeciálny voucher v hodnote 100 EUR na nákup v supermarkete BILLA Záhradnícka/Námestie Hraničiarov cez Bistro.sk. Bola by škoda sa nezapojiť, pretože prídeš o šancu si zadarmo nakúpiť z pohodlia tvojho gauča.

Ako sa stať jedným z výhercov?
  • Daj follow @refreshersk a @bistro_sk na Instagrame
  • Daj like na spoločný súťažný príspevok na @refreshersk profile

  • Označ v komentári osobu, ktorá by sa z tejto výhry potešila

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

 

Prečo je online nákup potravín taký obľúbený?

Mnohí zákazníci nemajú čas alebo ho skrátka iba nechcú tráviť cestou do obchodu, hľadaním parkovacieho miesta, zdĺhavým výberom produktov v obchode a čakaním v rade. Ak sa k celému procesu ešte cestou pridruží aj dopravná zápcha, človek naozaj dokáže zbytočne stratiť aj niekoľko vzácnych hodín denne. 

Pokiaľ sa v tom vidíš aj ty a svoj čas tráviš radšej o štipku efektívnejšie, online nakupovanie je pre teba ako stvorené. Svoj nákup cez Bistro.sk si jednoducho vyklikáš v aplikácii na mobile alebo na desktope. Plus, nečaká ťa riziko, že zabudneš nákupný zoznam.

Okrem jedla si môžeš samozrejme pohodlne nakúpiť aj drogériu, veci do domácnosti a pre svojich domácich miláčikov. Personál v predajniach BILLA ti vyberie najkvalitnejšie a najčerstvejšie produkty, zabalí a pripraví na doručenie priamo k tebe. Tak čo, už objednávaš?

bistro
Zdroj: Bistro.sk
Stiahni si bistro aplikáciu
Domov
Zdieľať
Diskusia