Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2014, 20:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit sa cíti Alright v novom videoklipe

MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Po dlhšej dobe sa Majk Spirit pripomenul novým singlom, ku ktorému hneď pridal aj vizuál. Tentokrát si na natáčanie vybral krajinu tulipánov, konkrétne Amsterdam.

Majk Spirit sa cíti Alright v novom videoklipe

Speezy má rád psíkov, zelenú rastlinku, jeho fanbase sa rozrastá neuveriteľným tempom (snáď sú už deti vykúpané) a preto sa má proste fajn. Takisto sa po dlhšej dobe Majk Spirit pripomína novým singlom, ku ktorému, ako to je v našej krajine zvykom, hneď pridal aj vizuál. Tentokrát si na natáčanie vybral krajinu tulipánov, konkrétne AmsterdamO produkciu sa postaral PokerBeatz, ktorého sme už mali možnosť počuť vo Všetkých očiach na ňom. V klasickom reprezent tracku Spirit posiela odkaz hejterom a zároveň dokazuje, že život rappera a odborníka na hudbu v talentovej šou je naozaj bezstarostný. Neodpustil si ani pálenie weedu a zopár záberov z coffeeshopov. Ako na vás nový videoklip z dielne Kunesa pôsobí?

Domov
Zdieľať
Diskusia