Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2024 o 14:32
Čas čítania 0:43
Nina Miščíová

Pereira si za k. o. českého samuraja Procházku pripísal špeciálny bonus. K výplate dostal odmenu vo výške 303-tisíc dolárov

ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Alex Pereira si za svoj nedeľňajší výkon vyslúžil od prezidenta UFC poriadne slušnú odmenu.

Nedeľňajšia odveta šampióna UFC Alexa Pereiru s Jiřím Procházkom priniesla niekoľko prekvapivých momentov. Aj napriek statočnému vzdorovaniu českého samuraja, sa mu nepodarilo nad súperom z Brazílie zvíťaziť. Osudným sa mu stalo k. o., za ktoré si Pereira vyslúžil od šéfa UFC bohatú odmenu, informuje portál maxmma.zoznam.sk.

Odporúčané
VIDEO: Jiří Procházka padol v boji o titul UFC. Pereira ho poslal k zemi kopom do hlavy VIDEO: Jiří Procházka padol v boji o titul UFC. Pereira ho poslal k zemi kopom do hlavy 30. júna 2024 o 8:00

Pôvodne malo ísť o zvyčajný bonus vo výške 50-tisíc amerických dolárov (46-tisíc eur), no zdá sa, že svojím výkonom Alex presvedčil prezidenta UFC Dana Whita natoľko, že sa mu rozhodol udeliť bonus vo výške 303-tisíc dolárov. Nie je to však náhodné číslo, ako by sa mohlo zdať. Táto suma má symboliku, išlo totiž o turnaj s názvom UFC 303.

Rozhodujúcou mala byť aj okolnosť, že Alex súhlasil s bojom na poslednú chvíľu. White tak Brazílčanovi prisľúbil odmenu vo výške 303-tisíc dolárov (v prepočte približne 278-tisíc eur).

UFC
Zdroj: Youtube/UFC – Ultimate Fighting Championship

Alex Pereira si víťazstvom nad Procházkom predĺžil sériu víťazstiev na 4 v rade. Vo svojej kariére v MMA zatiaľ nazbieral 11 víťazstiev a len 2 prehry. Jiří Procházka má na konte 30 víťazstiev a len 5 prehier. Naposledy spolu bojovali v novembri minulého roka, keď Pereira takisto zvíťazil v 2. kole.

Domov
Zdieľať
Diskusia