Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2024 o 8:00
Čas čítania 0:43
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Jiří Procházka padol v boji o titul UFC. Pereira ho poslal k zemi kopom do hlavy

VIDEO: Jiří Procházka padol v boji o titul UFC. Pereira ho poslal k zemi kopom do hlavy
ŠPORT UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Český bojovník Jiří Procházka nezískal titul späť.

V nedeľu ráno sa Jiří Procházka stretol v odvete so šampiónom UFC Alexom Pereirom. Českému samurajovi sa však nepodarilo titul získať späť. Prvé kolo jednoznačne vyhral Pereira. Spočiatku Procházku okopával a zasadil mu niekoľko tvrdých úderov. Český bojovník bol však odhodlaný a údery sa snažil vrátiť. V poslednej sekunde prvého kola poslal Pereira Procházku k zemi tvrdým úderom.

Počas prestávky sa Procházka dokázal spamätať a zápas pokračoval. V prvých sekundách druhého kola však prišiel zvrat. Pereira zasiahol Procházku tvrdým kopom do hlavy, po ktorom bývalý šampión padol na zem, kde ho Brazílčan zasypal salvou úderov, a rozhodca zápas zastavil.

Alex Pereira si víťazstvom nad Procházkom predĺžil sériu víťazstiev na 4 v rade. Vo svojej kariére v MMA zatiaľ nazbieral 11 víťazstiev a len 2 prehry. Jiří Procházka má na konte 30 víťazstiev a len 5 prehier. Naposledy spolu bojovali v novembri minulého roka, keď Pereira takisto zvíťazil v 2. kole.

Domov
Zdieľať
Diskusia