Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
21. júna 2024 o 16:47
Čas čítania 0:40
Barbora Adamkovičová

Aktivistky sa vlámali na britské letisko, chceli poškodiť súkromné lietadlo Taylor Swift. Pomýlili si ho s inými tryskáčmi

ZAUJÍMAVOSTI AKTIVIZMUS TAYLOR SWIFT ŽIVOTNÉ PROSTREDIE
Uložiť Uložené

Dvojica bola na mieste zatknutá.

Dvojica aktivistiek sa vlámala na londýnske letisko Stanstead, kde poškodili dve súkromné lietadlá a nasprejovali ich na oranžovo. V tom čase tam mala mať svoj súkromný tryskáč aj popová hviezda Taylor Swift, informuje portál BBC News.

Ani jedno z poškodených lietadiel jej údajne nepatrilo

Dvojica z britskej aktivistickej skupiny Just Stop Oil bola podľa polície na mieste „zatknutá pre podozrenie z trestného činu poškodzovania a zasahovania do používania alebo prevádzky národnej inštitúcie“. Ani jedno z lietadiel však nepatrilo Taylor Swift, tvrdí denník USA Today. Hovorca letiska sa k situácii odmietol vyjadrovať. 

Popová hviezda sa aj vďaka svojmu aktuálnemu Eras Tour stala celebritou, ktorá svojím nadmerným lietaním najviac znečisťuje planétu. Niektorí sa dokonca rozhodli jej lietadlo sledovať, aby odhalili množstvo spotrebovaných emisií.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia